Første vaksine (Caroline) hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

0

Første vaksine

Når Marcus var 6 uker og 5 dager var vi på 6 ukers kontroll. Alt var helt fint. Ingenting som var galt, eller noe å være bekymret for. Han har også en fin vektoppgang. Nå veien han 5420gram. Når han ble født var han 3550gram. Snart gått opp 2 kg siden fødsel. Kan hvertfall si at ammingen går fint. Heldigvis ingen bekymringer om at han spiser for mye eller går opp for mye i vekt heller.

Han fikk også den første vaksinen. Rotavirus drikkevaksine. Den tok han uten noe problem. Fikk litt grimaser på den første, men så virket det som han likte det. Virker ikke som han har reagert på vaksinen heldigvis, for han har vært som han alltid har vært. Veldig greit. Da ble man ikke så skremt av den likevell. Har hørt at mange har reagert sånn på den, og var da litt nervøs for hvordan Marcus kom til å bli.

 

Her kan dere se vekstutviklingen hans hvor bra den er.

Hvor mye veide deres på 6 ukerskontroll?


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta