2 måneder gammel (Caroline)
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

2

2 måneder gammel

På onsdag er han allerede 2 måneder gammel, og han har allerede lært seg en hel del. Det er helt fantastisk å se hvordan han utvikler seg. Bare det hvordan han smiler med en gang han ser meg. Han er en skikkelig gladgutt. Synes det er så mye kjekkere nå enn den første babytiden. Nå får jeg se hvordan han utvikler seg og han er mer våken. De første ukene spiste han, sov, gjorde seg ut. Var ikke så mye som skjedde da. Så kan være ærlig å si at jeg ikke savner de første ukene, ikke enda hvertfall. Nå er det mye som skjer. Og det er så deilig å se. Gleder meg så mye til å følge utviklingen hans videre.

I går rullet han rundt fra mage til rygg for første gang, hele to ganger. Lå fint på magen å trente nakken, og plutselig var han rundt. Ellers kan han smile, bable litt, følge med på leker og det virker som det nærmer seg den første latteren. Blikk kontakt har han hatt siden vi var på sykehuset, det kommenterte jordmor da hun var innom oss dagen før vi dro hjem.

Han er en gladgutt, og er veldig nysgjerrig på alt allerede. Vil helst komme opp å kikke rundt. Og han har fremdeles godt sovehjerte og matlyst.

Så forelsket i denne lille prinsen vår.

Hvordan var din lille når han/hun var 2 måneder?

#baby #babyboy #2months #baby2017 #aprilbaby #aprilbaby2017 #prins #mamma #mammalivet • 18.06.2017 kl.13:22
  Så nydelig bilde og gutt! :)
  18.06.2017 kl.16:56
  elisebr: tusen takk <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline

  Jeg heter Caroline og er 25 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. instagram: fotocaroo

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta