Bordkort til dåpen (Caroline) hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

3

Bordkort til dåpen

I stedet for å bestille bordkort, har jeg laget selv. Noen litt enkle, og ikke avanserte. Prøvde litt forskjellig, men syntes dette ble best. Det er 3 forskjellige pynt på de, så alle får ikke helt like. Noen får hjerte, noen får krone og noen får føtter. Jeg ble hvertfall fornøyde med de, og angrer ikke på at jeg laget enkle, for å spare penger.

Laget du bordkort selv?

#bordkort #dåp #dåpsinspirasjon #inspirasjon • 19.06.2017 kl.19:37
  Hvor mye kostet det å lage selv for deg? Til storesøster kostet kroner/hjerter/føtter osv til å lime på, like mye som å bare kjøpe en pakke med 15 ferdige bordkort, så her ble det mye rimeligere å kjøpe tre pakker med ferdige bordkort (rosa med hjertepynt eller ugle, og hvitt felt til å skrive navn), enn å kjøpe diverse farget ark pluss stickers. Kostet 20 kr for 15 ferdige bordkort. Men er usikker på hva jeg skal gjøre i dåpen til høsten, det er jo gøy å lage selv!
  19.06.2017 kl.20:50
  Hverdagslykker: kostet ikke så mye. Gikk gjennom tingene jeg hadde hjemme når jeg skulle lage, for at jeg skulle slippe å kjøpe så mye. Arkene hadde jeg fra før av, så ble bare kroner/hjerter/føtter jeg kjøpte. Husker ikke hva de kostet. Er alltid billigst å kjøpe ferdiglagte, men men jeg synes det er kjekt å lage selv. Og siden jeg skulle lage til 31 personer, gjorde jeg det enkelt.
  19.06.2017 kl.20:56
  SV: Ja det er noe helt annet å lage selv! Får se om det kanskje blir det her også :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta