10 ting om Marcus (Caroline) hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

1

10 ting om Marcus

Her er 10 ting om Marcus.

- Han bruker smokk, men fikk den ikke før han var 6 dager gammel, da han hadde et utrolig stort sugebehov. Hadde egentlig ikke planer om å gi ham smokk før han var 2 uker gammel, men måtte gi etter.

- Ammingen har gått som en drøm siden dag 1. Ikke vært vondt eller noe (bortsett fra da melken kom skikkelig, da var det litt ubehagelig når han tok tak, men gav seg veldig fort). Har heller ikke hatt noen andre problemer. Veldig deilig. Håper bare det varer.

- Han griner veldig lite. Kun hvis han vil ha ny bleie/mat, er overtrett/trett, har en rap på lur, eller trenger trygghet og omsorg.

- Han hater å rape og gulpe. Han svelger det, og kommer det opp gråter han. Lik sin mor der.

- Han har allerede hatt sitt første smil. Han har hatt de luftsmilene fra dag 1, men allerede når han var 3 uker smilte han skikkelig mens han var våken og følgte med på oss.

- Han har vært utrolig sterk i kroppen sin siden fødsel. Løfter hodet godt opp, og sparker utrolig godt. Til og med jordmor kommenterte det, hvor sterk han var.

- Han elsker å bade. Ligger helt avslappet og nyter det.

- Han er utrolig glad i å kjøre bil og gå tur. Da sovner han som en stein, eller er rolig å kikker til han sovner.

- Hvis vi besøker familie, sover han fint i vognen eller bilstolen sin, og våkner når vi har dratt derfra. Om det er alt maset han ikke ønsker eller hva det er, det aner vi ikke. Men han vil helst sove på besøk. Selv om det er de tidene han er lys våken hjemme.

- Han er veldig nysgjerrig, og vil få med seg det som skjer. 

Hvordan er/var din lille?

#baby #babyboy #baby2017 #april2017 #gutt #babygutt #boy #10ting #mamma #mammalivet • 19.06.2017 kl.16:31
  Så fin info :) Koselig å lese om  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta