Dette angrer jeg på at jeg kjøpte til babyen (Caroline) hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

2

Dette angrer jeg på at jeg kjøpte til babyen

Det er alltid noe som ikke blir brukt. Og det jeg angrer mest på at jeg kjøpte er en softbag. Den har jeg kun brukt en gang, og det var i dåpen. Følte at jeg måtte bruke den, og den var veldig grei å la ham få sove i. Hadde nok blitt mer brukt om vi hadde vært masse på besøk, eller reist med bil. Da kunne han hatt denne som seng. Men ellers tror jeg ikke den kommer til å bli brukt noe her.

Heldigvis kjøpte jeg denne brukt, og betalte ikke mye for den. Ellers er det ikke noe annet til nå jeg angrer på. Alt annet har vi bruk for, har brukt eller kommer til å bruke snart. Ammepute og ammepumpe ventet jeg med å kjøpe for å se om det var noe vi hadde behov for, og det angrer jeg heller ikke på. Glad for at jeg ventet med å kjøpe ting jeg var usikker på. Var det noe du angret på av kjøp? 

#babyutstyr #baby #angre #kjøp • 27.06.2017 kl.15:35
  Ja, jeg har også ting jeg aldri bruker - men, som jeg ikke klarer å kaste! ;p
  27.06.2017 kl.15:49
  Victoria: er ikke alltid lett å kaste ting nei! xD har masse som jeg burde kvitte meg med, men er liksom noe med tingene.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta