Den første latteren (Caroline) hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

2

Den første latteren

Forrige mandag hadde Marcus sin første latter, 8 uker og 3 dager gammel. Da hadde han en trillende latter for første gang. Har ikke hatt den trillende latteren etterpå enda, men har hatt masse latter for det. Gleder meg til han får den trillende latteren mye mer. For den var bare helt skjønn. Hver gang jeg får han til å le, blir jeg så varm inni meg. Det er så herlig. Hadde aldri trodd en kunne bli så forelsket i noe som du selv har skapt. Bare det at han babler sånn som han gjør, det gjør meg så stolt og så glad. Jeg er stolt for hver ting han lærer seg og hver ting han får til. Og bare tanken på alt jeg skal få se han oppleve, det gjør meg så glad. Gleder meg så til framtiden sammen med ham. Nyter virkelig det å være mammaen hans. Når lo din baby for aller første gang? 

#baby #babylatter #første #førstelatter • 27.06.2017 kl.18:42
  Så herlig å lese <3 ser fram til den tiden jeg skal få oppleve det :-)
  28.06.2017 kl.16:23
  Victoria: babylatter er så herlig<3 du kan glede deg til du får oppleve det ja :) så mange gleder med å ha barn, men samtidig så mange bekymringer <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta