Babyutstyret som ikke trengs med en gang (Caroline) hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

4

Babyutstyret som ikke trengs med en gang

Når en venter første barn, er det ikke enkelt å vite hva en skal kjøpe, hva en trenger, hva en ikke trenger. Vi har funnet ut etterhvert hva vi angrer på at vi ikke kjøpte, hva vi kunne ventet med til etter fødsel. Du trenger ikke å handle alt før fødsel, du kan godt vente noen uker med utstyr også. Er ikke alt du har behov for i starten. Her er hvertfall listen over hva vi kunne ha ventet med å kjøpt, som vi ikke har behov for med en gang. - Sprinkelseng: vi kjøpte bedside crib i tillegg, og angrer ikke på den. Sprinkelsenga kunne vi fint ha ventet med å kjøpt til vi ikke har behov for bedside crib. Synes bedside crib er mye bedre i starten, og anbefaler heller den, og vente med sprinkelseng til de kommer inn på eget rom. 

- Babygym: begynte først å bli interessant når han ble 6-7 uker gammel. 

- Vippestol: blir lite brukt her i hus. Eller så er det først nå når han ble 9 uker at vi har begynt å bruke den litt mer, med å henge leker på. Da kan han fint ligge der ei lita stund. Ellers har han ikke vært så interessert i ligge i den. Her kommer det helt ann på barna. 

- Babycall: trenger egentlig ikke å kjøpe før babyen kommer inn på eget rom. Vi kjøpte først i går da den var på tilbud. Men han skal fremdeles ligge på rom sammen med oss, så blir nok ikke brukt så mye enda. 

- Ammepumpe: det kjøpte vi rett etter vi kom hjem fra sykehuset. Anbefaler virkelig å vente med å kjøpe dette, til du er sikker på at du får til amming. Var det jeg ventet med. Har fremdeles ikke brukt den, da jeg ikke har hatt lyst eller følt behov for det. Hadde jeg hatt så spreng eller fått betennelse hadde jeg brukt den. Har ikke følt behov for å ville være lenge borte fra ham enda, og da har jeg ikke villet pumpe meg.

- Ammepute: vent til du vet at du kan amme. Jeg kjøpte ikke denne selv før han var 7 uker, da ble det tungt å holde ham hele tiden, og kjedelig å måtte bygge opp med flere puter.

Klær i strl 50: Kan kjøpe noe, men ikke kjøp for mye. Får som regel ikke brukt denne strl lenge, og er ikke alle som passer denne strl. Vi fikk selv bruk for denne strl i en hel måned, og hadde for lite av disse klærne. Men det var mye heller bedre å kjøpe klær i denne strl etter fødsel, i stedet for å sløse bort masse penger på klær vi aldri får brukt. Var det noe dere ikke hadde behov for med en gang? 

#babyutstyr #baby #utstyr • 29.06.2017 kl.20:35
  Pumpe ville jeg absolutt ikke ventet med å kjøpe! Den kan hjelpe å få i gang produksjon og forhindre tette melkeganger og brystbetennelse om babyen ikke dier nok. Og får man ikke til ammingen har man da mulighet til å pumpe ut de verdifulle dråpene 😊
  30.06.2017 kl.17:20
  Anonym: Vi kjøpte den når vi dro hjem fra sykehuset, anbefaler heller å kjøpe da. Men har fremdeles ikke hatt behov for å bruke den, selv om jeg har utrolig mye melk. Har heller håndmelket litt for å få bort sprengen, og det har funket supert.

  For hvis en ikke får til å amme i det hele tatt er det veldig sure penger å miste. Og pumpe kan du låne på sykehuset når du er der. Så heller bedre å kjøpe på vei hjem :)
  29.06.2017 kl.20:46
  Enig i mye! Men vi brukte babycall fra første stund😀 syntes det var trygt å vite at vi kunne høre hvis det var noe, selv om vi var i stua😀 men, det er vel smak og behag, pluss hvor godt man hører fra soverommet osv😀
  30.06.2017 kl.17:23
  busymamma: her har han sovet i stuen med oss hele tiden, og ikke i et annet rom :) På kvelden legger vi oss sammen enn så lenge. Men vi har stue, soverom, kjøkken og bad veldig nærme, så vi har full kontroll her uansett hvilket rom vi går i :) Kun hvis vi må i kjelleren det blir lang avstand, og da venter jeg alltid til han er våken og kan være med :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta