Nytt innkjøp: Babyutstyr (Caroline) hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

3

Nytt innkjøp: Babyutstyr

I går ettermiddag var vi på barnas hus, og fikk kjøpt inn noe nytt babyutstyr. Var en ting jeg virkelig har angret på at vi ikke kjøpte, og det kjøpte vi i går. Det var vippestol med babysete. Så mye enklere å kunne lage middag, spise mat, blogge nå når han ligger i stolen. Da er han på vår høyde, og han får sett masse rundt. I tillegg henger vi på en leke som han kan leke med. Anbefaler virkelig å kjøpe tripp trapp stolen tidelig, da babysetet kun kan brukes opp til 9kg. Marcus er heldigvis nesten 6kg, så han kan bruke dette setet en stund til. I tillegg kjøpte vi det andre babysetet som han skal bruke etterpå, pute og seler. Greit å kjøpe hele settet med det samme. Det var utrolig mange farger å velge mellom, men vi hadde allerede bestemt oss for en sort. Ville ikke ha en som blir fort skitten, eller en fargetype. Da ble det den vanlige som de kun hadde før i tiden. Her er bilder av den. Det andre babysetet satt vi opp på loftet i mellomtiden. 

I tillegg til tripp trapp stolen kjøpte vi babycall, da den var på tilbud. Greit å få den i hus også, selv om vi ikke har stort behov for den helt enda. Hva synes dere om innkjøpet? 

Har dere noe av dette? 

#innkjøp #shopping #baby #babyutstyr #baby2017 #tips #tripptrapp #babycall #stokke • 29.06.2017 kl.18:35
  Flott innkjøp! :)
  30.06.2017 kl.09:01
  Veldig praktisk og greit med slik en stol! Vi kjøpte Stokke steps og vippelstolen som hører til. Utrolig fornøyd med de :)
  30.06.2017 kl.17:23
  Totette: utrolig fornøyd jeg også! :D Kan endelig spise frokosten helt opp uten å måtte ta pauser:D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta