Mine favorittutstyr til babyen (Caroline) hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

3

Mine favorittutstyr til babyen

Nå har jeg vært mamma i 10 uker, og allerede funnet ut hva jeg virkelig har hatt behov for. Hva Marcus virkelig elsker, og som blir mye brukt her. Noen av tingene hadde vi ikke trengt å kjøpt inn før han hadde behov for det. Her er hvertfall mine største favoritter, som jeg også anbefaler.

Enkelte ting er jo et absolutt must, som f.eks. badekar, stellebord, vogn, seng og bilstol. Her er tingene jeg er absolutt fornøyd med at jeg kjøpte. 

Babycall

Etterhvert når du får behov for det, er det veldig greit å kunne høre barnet om det våkner hvis du går i et annet rom og slikt. Her har vi alt så tett så vi trenger ikke for det, bortsett fra når han skal sove på eget rom. 

Babynest

Det er definitivt favoritten her i huset. Den elsker han å sove i. Det er noe jeg virkelig anbefaler til alle sammen som venter små. Selv om de kan være litt dyre, er de virkelig verdt det. Ammepute

Dette hadde jeg ikke i starten, og kjøpte ikke før han var 7 uker gammel. Det ble til at jeg kjøpte den da det ble tyngre å sitte å amme, og måtte stable med puter hver gang, i stedet for å kun bruke en pute. 

Babygym 

Veldig greit å kunne legge han i babygymmen for at han skal få litt underholdning selv. Kan jo ikke bruke denne fra starten av, men den er veldig kjekk etter hvert han interesserer seg mer for leker. Da er den veldig grei avlastning i 5-15min. Alt etter hva han ønsker. 

Lammeskinn

Lammeskinn er veldig greit når han skal trene nakken sin. Han får noe godt å mykt å ligge på, og det er heller ikke vondt når de begynner å rulle rundt. Samtidig veldig god å ligge på rygg på. Og i tillegg brukes til å ta egne bilder. Kan brukes til mange ting. 

Tripp trapp stol med nyfødtsete

Helt super når vi skal spise mat, blogge, lage middag, andre hobbyting. Da kommer lille høyt nok opp, og får sett seg litt rundt. 

Chicco next to me

Den er super på nettene. Marcus ligger rett ved siden av meg, og når han våkner for mat er det bare å løfte ham rett over til meg, og legge ham fint tilbake etterpå. Kan også trøste fint når han ligger i denne. Hva er ditt favoritt babyutstyr? 

#babyutstyr #baby #utstyr #favoritter  • 30.06.2017 kl.20:04
  Veldig fine favoritter :-)
  30.06.2017 kl.21:52
  Vi hadde triptrapstol til våre 3 jenter og den har vi enda og vårt minste varnebarn på 4 sitter gjerne i den.
  30.06.2017 kl.23:36
  suttung: de er veldig kjekke :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta