Caroline - 26 år, samboer og mamma hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

1

Her er bilder av bordet i dåpen til Marcus. Vi ble veldig fornøyde med hvordan det ble til slutt, selv om jeg slet lenge med hvordan jeg ville ha det. Disse bildene ble tatt med mobilen, da jeg glemte batteriet til kameraet hjemme, og måtte hente batteriet før kirken. Ups. 


Gavebordet. 

Hva synes dere? 

#dåp #bordpynt #pynt #blått #blå #gutt #babyboy #baby2017 #borddekking #barnedåp

 • 1

  Her kommer alle de flotte gavene Marcus fikk i dåpen sin. Han fikk i tillegg til gavene penger, som skal settes inn på sparekontoen hans. 


  Gavebordet.


  Dåpsrull til å ha dåpsattesten i, og fotoramme. Har satt inni i et bilde, og skal gravere begge to, men har ikke kommet så langt enda. 


  3 forskjellige sett med bestikk. 


  Smykkeskrin. 


  Traktor smykke. 


  Sølje. 


  Min første tann boks. 


  Fotballsko smykke


  Den store godnatt boka. 


  Barnas store sangbok. 


  Den store boken med eventyr. 


  Barnas sanger og eventyr. 


  Fotoalbum. 

  Hva synes dere om gavene? 

  #gaver #dåp #dåpsgaver #dåpsbarn

 • 2

  Her er kakebordet fra dåpen. Hadde flere typer brus enn de som står på bordet her, dette var bare ekstra. 


  Gele til barna. 


  Sjokoladekake og rullekake. 


  Vet ikke helt hva kaken heter, men er noe nøttebunn og sjokolademousse. 


  Marsipankaken. 


  Oreokaken. 

  Hva synes dere om kakevalget? 

  #dåp #dåpsbarn #kakebord #oreokake #marsipankake #nøttekake #sjokoladekake #rullekake #gele #mat #kaker

 • 2

  Dåpskjolen Marcus hadde i dåpen sin har min bestemor, hans oldemor vunnet i et lotteri en gang for mange år siden. Hun er desverre ikke med oss den dag i dag, og hun gledet seg fra jeg var 17 år til å bli oldemor. Bare synd hun aldri fikk den gleden. Derfor ville jeg ha den dåpskjolen til Marcus for å hedre henne, selv om de har kjole på samboers side også. Dette ble heldigvis godtatt uten noe problem. Marcus var nr. 8 som ble døpt i denne kjolen. 

  Hva synes dere om dåpskjolen?

  #dåp #dåpskjole #dåpsbarn #gutt #strikket #detaljer #details

 • 3

  I stedet for å bestille bordkort, har jeg laget selv. Noen litt enkle, og ikke avanserte. Prøvde litt forskjellig, men syntes dette ble best. Det er 3 forskjellige pynt på de, så alle får ikke helt like. Noen får hjerte, noen får krone og noen får føtter. Jeg ble hvertfall fornøyde med de, og angrer ikke på at jeg laget enkle, for å spare penger.

  Laget du bordkort selv?

  #bordkort #dåp #dåpsinspirasjon #inspirasjon

 • 0

  Dåpskaken til Marcus laget jeg helt selv. Har aldri laget marsipankake før, men det skulle jeg klare. Og ikke nok med det, men jeg skulle lage alt fra bunn av. Vaniljekremen også. Kaken ble heldigvis vellykket, og fikk mye skryt over at den både var flott og god. Veldig fornøyd, til å være første gang. Skulle egentlig ha en baby på toppen av kaken, men så fant jeg ut at jeg syntes det var finere med blomstene. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke fant lik blåfarge på teksten som resten av pynten. 

  Her er bilder av kaken. 

  Hva synes dere til at det var min første kake? 

  #dåpskake #dåpsdag #dåp #kake #marsipankake

 • 1

  11. juni hadde vi dåp for lille Marcus. 7 uker og 2 dager gammel. Egentlig ville jeg ha dåp i juli, da han var rundt 3 måneder gammel. Det gikk ikke når familie medlemmer er på reise gjennom hele ferien, og en ikke kan ha dåp før i oktober. Da ble det heller en tidlig dåp. Veldig takknemlig for det nå, da det er deilig å være ferdig med dåpen. Stresset ikke med dåpen i det hele tatt, begynte ikke å planlegge dåpen før kun et par dager før. Veldig enkelt å planlegge, og gjør klart. Dåpskaken laget jeg selv, og den ble vellykket, til at jeg aldri har laget en slik kake før. Var veldig gøy å kunne lage en slik kake selv. Veldig kjekk og koselig dag. 

  Kommer til å legge ut mer fra dåpen, blant annet bordsettingen, bordkort, gavene, maten og kakene. Tenker jeg vil lage de i egne innlegg, slik at det ikke blir så rotete.   Hvis du har barn, når ble de døpt? 

  #dåp #barnedåp #dåpsdag #gutt #babyboy #baby2017 #familie

 • Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta