Caroline - 26 år, samboer og mamma hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

0

I år har vi aktivitetskalender. At vi gjør en aktivitet sammen hver dag. Noen få dager har vi pakke i stedet. Det er når vi ikke får gjort en aktivitet. Vi har også en rampenisse som gjør rampestreker. Skulle egentlig ikke starte med han før neste år, men siden Marcus forstår så mye allerede, tenkte jeg å prøve. Hver dag nå så blir det "åneeeei" og tar nissen med seg. Vi var i selskap på lørdag, og da fikk han en sjokoladekalender. Så plutselig ble det visst flere enn jeg så for meg. Men det gjør ikke så mye.

Hver morgen når han står opp ser han etter nissen, setter han på plassen, og rydder etter nissen. Trodde han var litt liten til å skjønne dette allerede, men der kunne jeg ta feil. Nå er det bare å huske å gjør noe med nissen hver kveld før jeg legger meg.

Her er det han har gjort til nå.

1 desember: bygget hus med bøkene

2 desember: fant mange doruller og gav en pakke

3 desember: veltet lekekjøkkenet og ryddet kjøkkenlekene oppi en boks

4 desember: laget skotog

5 desember: papptallerker over hele kjøkkengulvet

6 desember: laget nissetog

Hvilken/hvilke kalendere har dere?

 • 1

  Vi har ikke all verdens planer i sommer. Vi reiser ikke så langt, og kommer nok til å være mest hjemme. Men her er hvertfall 5 ting som vi skal i sommer. Eller som jeg hvertfall har bestemt at jeg skal. 

  • Dagstur til Stavanger. 
  • Dagstur til Bjoa. 
  • Håper på å få noen med meg til å besøke dyreparken her på Karmøy. 
  • Gå masse turer. 
  • Slappe godt av og nyte sommeren. 

  Ellers regner jeg med at vi tar ting på sparket. Kanskje det blir andre dagsturer, langhelg, overnattingsgjester. Vi får ta det som det kommer. Jeg har ikke så lyst til å være hjemme hele sommeren. Sett om vi får dratt på noen festivaler i nærheten og slikt.   Hva skal du i sommer? 

  #sommer #sommerferie #ferie

 • 4

  På fredag var vi hos bestefaren min for å feire sankthans. Det gjør vi hvert år. Han bor på en fantastisk flott plass. Der er det grilling før vi tenner bålet. Blir også masse snakk, kos, lek osv. Vi er mange folk, og alle koser seg. Mange av de voksne blir barn igjen, og barna storkoser seg. Det er en helt super dag, uansett hvordan været er. Gleder meg til hvert år fremover der Marcus skal få være mer med, og ikke bare ligge å sove.

  Hvordan var deres sankthans?

  #sankthans #bål #flammer #helg #kos #familie

 • 1

  Kosekveld eller fest? Kosekveld definitivt. Det er alltid så gøy.

  Potetgull eller sjokolade? Er ikke så veldig på noen av delene, men må nok bli sjokolade. Er veldig glad i kinder sjokolade.

  Byferie eller strandferie? Vil veldig gjerne reise der en kommer til sol og varme, men jeg er ikke så glad i å ligge å sole meg hele dagene. Jeg er mer der at jeg vil ut å utforske. Er vell litt jatakk, begge deler. Elsker å reise, å kunne tenkt meg å reist mye mer enn det jeg gjør.

  Tv-serier eller film? Hjemme ser jeg helst serier, men synes det er veldig gøy å gå på kino å se film. Men hjemme er det helst serier.

  Bilder eller tekst? Bilder. Elsker å ta bilder.


  Hva hadde du valgt av disse tingene og hvorfor? 

  #5kjappe #spørsmål #svar

   

 • 0

  Fredag 26 mai var tour des fjords her vi bor. Da var stoppeplassen deres her i Kopervik, og vi fikk stengte veier overalt. Mellom klokken 16-18:30 måtte vi gå eller sykle om vi skulle komme oss hjemmefra, da veien til huset vårt ble stengt. Hadde også en stor gate som var stengt fra kl 10:00-22:00. Veldig kjedelig, men heldigvis bare for en dag. Vi gikk tur 2 ganger denne dagen, en på formiddag og en på kveld. Ettermiddagen laget jeg komlemiddag til middagsgjester. Her er noen bilder av syklistene.

  Har tour des fjords vært der du bor?

  #tourdesfjords #kopervik #endestasjon #karmøy #sykkelritt #sykling

 • 3

  Litt rart å se tilbake på bilder av min første bil. Som jeg fikk i juni 2011. Hadde den vell i ca 2 år om jeg ikke husker helt feil. Dette var en opel corsa modell 1995 modell. Den hadde også skikkelig annlegg i, var senket, sotet ruter, og en ekte ungdomsbil. Etter å ha kjørt denne, sa jeg at jeg aldri mer skulle ha en senket bil igjen. Det var så kjedelig når jeg skulle over humper og slikt.   Hva var/er din første bil? 

 • 1

  Det å pynte til påske, er ikke jeg vant med. Men når en gir bort noe via facebook, og de som får det kommer med blomster i gave. Da blir det litt påske i hus likevel. Regnet ikke med det når du gir bort noe, og få noe igjen. Pyntet litt opp her hjemme hvertfall.  Pleier du å pynte til påske? 

 • 0

  Bildet har jeg laget selv i 2014. ​

  Siden det er skjærtorsdag i dag, ønsker jeg dere alle sammen en riktig god påske! Håper dere nyter den enten dere er hjemme, på hytten eller annen plass. Håper dere nyter påsken, og får masse flott vær, og koser dere med påskegodt. 

  Her er det bare til å nyte påsken hjemme, og håpe at lillegutt snart bestemmer seg for å komme ut til oss. Lørdag skal familien min samles hos moren min, for den årlige påskejakten. Hadde et håp om at lillegutt skulle få være med på den i år, men den gang ei. Får vi bare se om jeg får vært med eller ikke, og om jeg i det hele tatt orker å være med. 

  God påske alle sammen, nyt den! 

  Hva gjør dere i påsken? 

 • 1

  Livet mitt er veldig kjedelig for tiden, inspirasjonen er borte, energien er borte, oppfinnsomheten er borte.

  Sliter veldig med å komme på ting å blogge om. Hvis det er noe dere ønsker å lese om, noe jeg skal vise frem, gi beskjed. Så kan jeg lage innlegg om det dere ønsker. Trenger virkelig inspirasjon. Enten det er tanker, graviditeten, utstyr, osv.

  Klarer heller ikke å finne på noe å gjøre. Orker ingenting, gidder ingenting. Er så lei av å være hjemme. Kunne tenke meg å vært på jobb. Gi beskjed om du har noen ideer til meg.

  Gave fra ene sønnen til svigerfars kjæreste.

  Tips til hva jeg kan finne på for å få tiden til å gå?

  Tips til hva jeg kan blogge om?

 • 5

  Endelig er våren her. Min favoritt årstid. Da kommer blomstene frem. Det begynner å bli varmere og lysere. Energinivået mitt stiger, trettheten letter, og inspirasjonen kommer. Våren er bare helt super. 

  I år har vi en ekstra ting å glede oss til, og det er lilleprinsen som kommer om en måneds tid, termin om 39 dager, spennende å se når han finner ut at han vil komme ut til oss. Alle de fine turene vi kommer til å få på våren. Det kommer til å bli så deilig. 

   

  Bildene er hentet fra nett. 

  Hva er din favoritt årstid? 

 • 8

  I dag klarte jeg endelig å komme meg ut i skogen. Tross lite søvn i natt. Har hatt overnatting fra 2 av onkelungene til samboer, de har sovet godt i natt, men jeg har sovet urolig av flere ulike årsaker. Til tross for lite søvn, ville jeg være med de ut i skogen, komme meg litt ut. Det var deilig å være i skogen igjen, og kjenner at jeg gleder meg til å ta lillegutt med. Selv om det føltes ut som han var med i dag, da han var veldig aktiv. Vi grillet og storkoste oss.

  Jeg holdt ut i 2 timer før jeg dro hjem å la meg til å sove på sofaen. Nå er jeg klar for å sove igjen, etter å ha spist litt mat og spilt wow hele kvelden. Ønsker dere en fin kveld.

  Hva har dere gjort i dag?

 • 2

  Mine mål for februar måned: 

  • Blogge daglig, der det er minst et innlegg til dagen. 
  • Komme meg mer ut, og ikke bare være hjemme hele tiden utenom jobb. 
  • Fullføre nok en måned på jobb. Det er siste måneden der jeg kan få gå på jobb hele måneden, så håper det går like fint denne måneden. 
  • Ta bilder utendørs minst en gang i uken. Da tenker jeg på naturbilder. 
  • Bli flinkere å trene igjen. Minst en gang i uken, enten det er hjemme, eller på treningssenteret. Så lenge bekkenet mitt klarer å holde seg stabilt som det gjør nå. 
  • Lage litt mer variert mat og prøve nye oppskrifter.   Hva er dine mål for februar måned? 

 • 0

  I dag har jeg endelig klart å male stellebordet som vi fikk av broren til samboer. Nå er det bare å vente til samboer setter det sammen på badet, slik at jeg kan vaske håndklær og få ut litt av barnerommet. Å få stellebordet klart.

  Er ikke helt hast, men kjenner det på kroppen at jeg ikke orker så mye, og da vil jeg helst bli ferdig, slik at jeg slipper å slite når jeg skal gjør alt klart.

  Nå er jeg helt sliten i bekken og trett etter maling, så nå blir det sofaen og serier resten av dagen, og lage middag. Ønsker dere en fin dag.

  Hva gjør dere i dag?

 • 7

  I dag var jeg hos frisøren å fikk klippet håret mitt. Gjorde det hos en lærling, satt modell, så fikk det gratis. Veldig fornøyd, og det er deilig med kortere hår igjen. 

  Hva synes dere? 

   

 • 4

  I går kveld var vi på julebord med brannvesenet. Veldig koselig kveld. Vi fikk kinamat til mat og kaker til dessert. Det ble også litt underholdning. Hadde en flott kveld, der vi fikk snakke med mange, og jeg fikk bli kjent med flere. Det er alltid koselig.

  Alle sier at jeg har så liten mage til å være så nærme fødsel. Kan ikke helt si jeg er helt enig, følte meg diger i går med kjolen på. Og har fremdeles akkurat 11 uker igjen til termin. Varierer jo veldig med hvilke klær jeg har på meg, og med noen klær ser du det ikke så godt, men med en gang jeg har strammere klær ser du det med en gang.

  Ønsker dere alle sammen en fin dag i dag.

 • 1

  I dag har brannmennene på øya vår vasket biler, fra klokken 10:00-15:00. Da har de tatt 150kr for bilvask, og pengene går til en kollega av de som har kreft, og støttegruppen "Brannmenn mot kreft". Samboeren min er brannmann, og de har jammen meg stått på i dag. Så utrolig stolt over de. Ikke bare på brannstasjonen han jobber på, men også de andre stasjonene på øya vår. Fantastisk arbeid av de alle som stod på i dag! 


  Her var min bil nyvasket, og her skulle jeg få ordnet at hans bil også ble vasket. 

  Ønsker dere alle en fin dag! 

 • 6

  I går fikk jeg endelig sove lenge, og bli litt mer uthvilt. Har vært ekstremt trett og sliten for tiden, og kjenner det begynner å bli tyngre nå. Var deilig å få sove lenge, før dagen fikk begynt.

  Når jeg stod opp var det slappe litt av, før det travle begynte. Jeg laget oreokake, bursdagsgave til en kompis som blir 25 år i morgen. Og hjalp Marius med å lage middag, da vi hadde invitert vennegjengen på middag, totalt 8 stk med oss to. Vi laget kalkun, og maten ble kjempesuksess.

  Etter middagen dro vi på den ene jobben til samboer, en ungdomsklubb. Der spilte vi biljard, fifa, mario cart, bordtennis og hadde en flott kveld sammen.

  Kvelden ble også avsluttet der, før vi alle dro hjem til oss selv igjen. Når vi kom hjem var det å gjøre ferdig oppvasken, før vi la oss.

  Jeg har sovet litt urolig i natt, så jeg ligger fremdeles i sengen enda. Men må vell komme meg opp nå å få i meg noe frokost og satt på en maskin med klær. Ønsker dere alle sammen en flott dag.

  Hva gjorde dere i går?

  #hverdag #middag #gjester #kalkun #oreokake #søndag

 • 1

  Her er de 5 tingene jeg gleder meg mest til, i 2017. Håper på et fantastisk og spennende år. 

  1. Gleder meg enormt til vi skal få møte lilleprinsen vår som kommer i april. 

  2. Jeg gleder meg til å bli kjent med lilleprinsen vår. Til å skape nye minner sammen, egne/nye/gamle tradisjoner. 

  3. Jeg gleder meg til å møte nye mennesker. 

  4. Jeg gleder meg til å tilbringe et år til sammen med våre venner og familiene våres. 

  5. Jeg gleder meg til alle turene vi skal på sammen som en familie. Vet ikke om det blir reise en annen plass, men gleder meg til alle turene rundt omkring her med vogn.   Hva gleder du deg til i 2017? 

 • 2

  For å være helt ærlig, er dette året jeg egentlig husker minst i fra. Ikke har jeg vært flink med å ta bilder, og da husker jeg hvertfall ikke. Jeg kan hvertfall skrive om det jeg selv husker. 

  • Broren min ble konfirmert i mai.
  • Jeg jobbet mye, og fikk meg jobb videre etter sommerferien også. 
  • I sommerferien spilte jeg og Marius og noen venner pokemon go. Hver dag i ferien våres. Noe måtte vi jo finne på, og det var utrolig koselig, sosialt og vi fikk vært masse ute. 
  • Det var et år med veldig lite reiser i forhold til året før. Jeg var to helger i Oslo med tupperware, jeg var en langhelg i Gøteborg med tupperware, og jeg var på Allsang på grensen sammen med Marius, og to stk til i starten av august. Rett før vi fant ut at vi skulle bli foreldre. 
  • I august fant jeg og Marius ut at vi skulle bli foreldre. 
  • I november fant vi ut at vi skulle få en liten prins. 
  • I desember hadde vi juletradisjoner; bake pepperkaker sammen med min ene bror og to søskenbarn, julemarked, pyntet til jul, pyntet juletre, laget ribbemiddag, var på julemiddager, feiret jul hos min familie og var innom broren hans på nyttårsaften selv om vi to ikke feiret det noe i år.   Har ikke så mange bilder å dele, da jeg har tatt veldig lite bilder i år. Skal komme sterkere tilbake neste år. Skal også prøve å huske litt mer fra det året, i forhold til dette. Men dette året har det for det meste gått til jobb, pokemon go, være med venner/familie, sove, spise, ikke så mye store ting. 

  Hvordan har ditt år vært? 

  #2016 #år #mittår #mitt #oppsummering
   

 • 0

  Ønsker dere alle sammen en riktig godt nyttår! Håper dere får en flott feiring i kveld. Takk for det gamle, og gleder meg til et nytt og spennende år.

  Her blir det en rolig kveld. Hatt grandiosa til middag, og bare slappet av. Vi har vært ute en tur å spilt litt pokemon go, ellers bare tatt det med ro. Nå ser Marius fotballkamp, mens jeg strikker og ser serie. Etterpå skal vi til hans ene bror. Vet ikke helt hva som skjer der, men vi tar det rolig i år, noe som er deilig.

  Hva skal du i kveld?

  #nyttår #godtnyttår #2017

 • 0

  I dag ble endelig juletreet ferdig pyntet. Vi hentet det ned fra loftet i går, men fikk så vidt pyntet, da dagen i går gikk til jobb, shopping og quiz. I dag har jeg hatt mer tid, og har dermed pyntet ferdig. Deilig.

  Julestemningen kommer mer nå når jeg ser på juletreet. Skulle gjerne ønsket at været var mer hvitt enn mye vind og regn. Men kan nok se langt i fra det. Men julen kommer uansett været.

  I morgen skal vi feire jul sammen med moren min, stefaren min og to av mine brødre på femten og ni år. Blir en rolig julaften, men det går fint. 1. Juledag skal hele familien min unntatt ene onkelen min og hans familie være sammen. Blir en koselig helg, og håper på en rolig dag på mandag, da det er jobb, og fulle dager fra tirsdag til fredag.

  Når pyntet dere juletreet?

  Hva skal dere i morgen og på søndag?

  #jul #juletre #julepynt #jul #julaften #lillejulaften #kos #familie #tre

 • 8

  Denne helgen har jeg blant annet besøkt pappaen min, sovet lenge, bakt to forskjellige julekaker, sett håndballkamp, vært på kino, sett serier, heklet og slappet av. Deilig med en roligere helg.

  Her er noen bilder fra helgen min.

  Hva har du gjort denne helgen?

  #hverdag #jul #julebaking #helg

 • 1

  Snilleste og godeste kjæresten min. Siden det er lucia i dag, og han ikke har fått bakt lussekatter til meg enda, sendte han lussekatter på døren til meg fra jobb. Da var det snille søskenbarnet mitt som bor i nærheten av oss som kom å leverte på døren. Marius er så omtenksom og snill, og passer så godt på meg for tiden. 

  Kan innrømme at gjærbakst det er han best til, og så tar jeg andre bakverk. Jeg selv hater gjærbakst, da jeg aldri får det til å heve, og de blir fort tørre, mens han hever noe enormt og tar lengre tid før de blir tørre. Synes det er en helt super ordning vi har.   Har du fått lussekatter i dag? 

  #desember #lucia #lussekatter #gjærbakst #bakverk #jul #julestemning

 • 1

  Søndag var det tid for den årlige tradisjonen. Da har jeg broren min på 9 år, søskenbarna mine på 4 og 6 år med meg, så baker vi pepperkaker. Det er en tradisjon som de gleder seg til hvert år. Det er fjerde året vi gjør dette nå. Og jeg kommer ikke til å få lov til å slutte med det, for neste år, skal de passe på at lillegutt ikke spiser opp all deigen. 

  Det første vi gjorde var å bake, så fikk de leke litt mens vi ventet på at de skulle kjøle seg ned. Har både gutteleker og jenteleker, vi har bøker, spill, tegning på hus. Så vi har masse som man kan gjøre når vi får barn på besøk. Vi måtte jo også pynte pepperkakene, det hadde jeg glemt helt ut, men heldigvis kunne Marius dra på bensinstasjonen i nærheten å kjøpe nonstop, så vi fikk pyntet. Stor stas å få pynte så mange de ville. Ble ikke mange pepperkaker igjen til oss, men jeg lager nye til oss en annen dag. Muligens torsdag før jobb. 

  Det var ikke bare baking, men det var også tegning, brettspill, film, leking, gjemsel, osv. 6,5 time fra vi hentet de til vi leverte de med bare kos. Etterpå var det å ligge på sofaen og bare slappe av før håndballkampen begynte. Kan trygt si vi sovnet godt den kvelden. 

  Var bare disse to bildene jeg hadde der barna ikke var med på bilde. 

  Har dere noen faste tradisjoner? 

  #julekos #kos #jul #tradisjon #pepperkaker #pepperkakebaking 

 • 1

  På lørdag var vi innom pepperkakebyen i Haugesund. Første gang jeg har vært på det, og det var mange flotte pepperkakehus. Helt overrasket hva folk egentlig får til. Vi var også på julemarkedet. Etterpå gikk jeg, typen og to kompiser tur rundt i Haugesund å samlet pokeballer. Når vi var ferdige der var det kjapt hjem i dusjen, før det på ny var opp til Haugesund igjen, for å spise og bowle sammen med gjengen. En travel, men kjekk dag. Vi var i Haugesund fra vi stod opp til vi legger oss, og det skjer aldri med oss to. Viktigste var at vi hadde det gøy sammen med familie og venner. Her er noen bilder fra pepperkakebyen, men må dele de opp i flere innlegg, da det er mange bilder.   Hva gjorde dere på lørdag? 

  Hva synes dere om byen så langt? 

  #pepperkakeby haugesund #pepperkaker #hus #pepperkakehus #by #lørdag #kos #jul #julestemning #julemarked

 • 0

  På tirsdag har jeg siste eksamen, så er jeg ferdig med påbygg. Skal bli så deilig å bli ferdig. Slippe å tenke mer på utdanning med det første. Faget er norsk muntlig, og kjenner jeg gruer meg noe enormt. De siste dagene har dermed gått til studering, og det kommer dagene til å gjøre frem til tirsdags ettermiddag. Så lenge jeg får karakteren 2 er jeg fornøyd, da jeg synes norsk muntlig er vanskelig. Liker heller skriftlig eksamener, da jeg blir så nervøs for muntlige, og egentlig stivner helt til. Skal hvertfall bli deilig å bli ferdig nå. Selv om hukommelsen min er helt grusom for tiden, ingenting fester seg.

  Flere som har eksamen for tiden?

  #eksamen #norsk #muntlig #påbygg #siste #skole #nettstudier

 • 0

  Han har så mange rare, men skjønne sovestillinger.

  #cat #katt #sleepy #hverdag #blackandwhite #sovestilling

 • 2

  I går og i dag har det vært to helt fantastiske sommerdager. I går gikk jeg og en venninne en tur på 2 timer, og i dag gikk vi 1,5 time. Deilig. Nå skal vi straks på quiz.

  I tillegg til at det er sommer her, er også høsten kommet. For bladene ligger allerede på bakken, hvertfall i skogen. Koselig å se, men samtidig fantastisk å likevell ha på oss sommerklær.

  Flere som har sommervarme samtidig som det viser tydelig at det er høst?

  #foto #sommer #høst # sjø #solnedgang #vann #blader #autumn #summer #sea #water #tur

 • 2

  I går ble jeg 24 år. Dagen ble feiret med tur på stranda, grilling, kaker, og være sammen med venner og familie. I tillegg fikk jeg studert litt. En super dag.

  I dag har jeg bare vært ute, gått tur på stranda å solt meg. Nå skal vi øyeblikk grille. Elsler varmen og sommeren vi har fått nå. Får bare håpe dette er en forsmak på sommeren, og at dette ikke er det eneste vi får. Vi skal heldigvis ha dette været i en uke nå, og ser virkelig frem til det.

  Ha en fin dag alle sammen.

  #hverdag #sommer #sol #varmt #strand #grilling #bursdag #24år #mai #vår

 • 0

  I år skal jeg ikke reise noen plass. Derfor er mitt største ønske denne sommeren at det blir en nydelig og varm sommer på Karmøy i år. Det hadde vært så deilig. Hvertfall siden jeg ikke får reist noen plass. Denne helgen melder de nydelig vær og 20 varmegrader. Håper virkelig at det stemmer, for det trenger jeg nå. Har så lyst å ligge ute på terrassen å bare slappe av å nyte solen. 

  Bildet er fra sommeren 2014. 

  Ønsker dere alle sammen en flott kveld! 

  Flere som gleder seg til sommeren? 
   

 • 0

  Tenkte å lage et innlegg om meg, og da lurer jeg på om det er noen som kunne tenket seg å visst noen ting om meg, som har noen spørsmål? Jeg deler ikke alt for personlige ting.

  Jeg har tidligere blogget på bloggen jorfrid.blogg.no. Grunnen til jeg byttet var at jeg heller kunne tenke meg at det var mitt navn i navnet, og ikke indianernavnet mitt jeg fikk på en test. Og siden det ikke går å bytte bloggnavn, bestemte jeg meg for å bytte blogg. Vet ikke hvor mye blogging det blir, det kommer an på om jeg har mye eller lite å gjøre på. Og om jeg har noe å blogge om eller ikke. Det får tiden vise. 

  Hvis det er noen ønsker om hva jeg skal blogge om, må dere bare gi beskjed om det også.   Noen som har noen spørsmål? 

  Noen som har ønsker om hva jeg skal blogge om? 

 • Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta