Caroline - 26 år, samboer og mamma hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

3

I går ettermiddag var vi på barnas hus, og fikk kjøpt inn noe nytt babyutstyr. Var en ting jeg virkelig har angret på at vi ikke kjøpte, og det kjøpte vi i går. Det var vippestol med babysete. Så mye enklere å kunne lage middag, spise mat, blogge nå når han ligger i stolen. Da er han på vår høyde, og han får sett masse rundt. I tillegg henger vi på en leke som han kan leke med. Anbefaler virkelig å kjøpe tripp trapp stolen tidelig, da babysetet kun kan brukes opp til 9kg. Marcus er heldigvis nesten 6kg, så han kan bruke dette setet en stund til. I tillegg kjøpte vi det andre babysetet som han skal bruke etterpå, pute og seler. Greit å kjøpe hele settet med det samme. Det var utrolig mange farger å velge mellom, men vi hadde allerede bestemt oss for en sort. Ville ikke ha en som blir fort skitten, eller en fargetype. Da ble det den vanlige som de kun hadde før i tiden. Her er bilder av den. Det andre babysetet satt vi opp på loftet i mellomtiden. 

I tillegg til tripp trapp stolen kjøpte vi babycall, da den var på tilbud. Greit å få den i hus også, selv om vi ikke har stort behov for den helt enda. Hva synes dere om innkjøpet? 

Har dere noe av dette? 

#innkjøp #shopping #baby #babyutstyr #baby2017 #tips #tripptrapp #babycall #stokke

 • 8

  I slutten av mai kjøpte jeg meg hele fire nye kjoler. Jeg skulle i 60 årsdag, og trengte virkelig en ny kjole. Trengte også til dåpen, da jeg ikke vil amme i bunad, selv om den passet allerede 3 uker etter fødsel. Her er hvertfall de 4 flotte kjolene jeg fant meg. Alle er fra hm. Den øverste kjolen hadde jeg i dåpen, og den nederste hadde jeg i 60-årsdagen. 

  Hva synes dere?

  #innkjøp #kjoler #kjole #shopping #fest #bursdag #60år #dåp

 • 2

  Forrige fredag tok jeg graviditetsbilder av et nydelig brudepar. I går fikk hun bildene, og hun hadde med en liten gave til lillegutt. Det var en gave som takk for hjelpen, og for at jeg var så langt på vei. Gleder meg til å bruke det på lillegutt.

  Han har fått så mye fint nå, og alt begynner å komme på plass. Alt er egentlig klar for at han nå kan komme.

  Hva synes dere om gaven?

 • 4

  Her er en gave lillegutt fikk av moren til kompisen vår. Han får så utrolig mye kjekt. Heldige lille gutten vår. 

  Og disse strømpebuksene fikk vi av moren min.   Hva synes dere? 

 • 3

  Her kommer alt det flotte vi fikk i babyshoweren. 

  Bodyen hører med sparkebuksen som er under her. 
  Tisselaken. 


  Dynetrekk og putetrekk. Putetrekket blir nok muligens brukt til gulpeklut når han sover,da han ikke kan ha puter. Putetrekket er helt hvitt. 


  Dynetrekk og putetrekk. Dette putetrekket blir nok også muligens brukt som gulpeklut under hodet når han sover. 
  Helt til slutt fikk jeg en toalettveske til meg selv. Oppi her var alt jeg trenger til overnattingen på sykehuset. Så da kunne jeg bytte denne ut med den jeg hadde begynt å pakke. Godteriet får jeg ikke spise før jeg er på sykehuset. Veldig kjekt å få. 

  Hva synes dere om alle disse flotte tingene? 

 • 3

  En venninne av mamma har strikket dette til lillegutt. Han er så heldig, får så mye kjekt. Vi skal ha dette settet med opp til sykehuset. Når lillegutt er født, skal han få dette på seg, for å holde varmen. Det er visst slik som de på sykehuset elsker. Etterpå kan jeg enten ta det med meg hjem, eller la sykehuset få det. Da kan det vaskes, og brukes flere ganger. Får se hva vi bestemmer oss for når vi er på sykehuset. Er nok bedre å gi det til dem hvis de ønsker det. Tror ikke det blir brukt flere ganger, og da er det nok bedre å gi det til noen som trenger det. Hva hadde dere gjort? 

  Fikk også en manchester united tutteflaske av henne. Glemte å ta bilde av den.   Fikk også disse skjønne strømpebuksene av mamma. De er strl 62-68.   Har dere sett slikt før? Jeg hadde ikke sett det eller hørt om det, før jeg fikk det i gave. 

  Ville dere gitt det bort, eller beholdt det til en annen anledning eller gjort noe annet med det? 

 • 4

  I dag fikk jeg kjøpt inn to nye sparkebukser til lillegutt. Elsker slike klær på babyer. Bukser og gensere på babyer forstår jeg meg ikke på. Må jo være behagelig for de også. Når de blir større er det ikke noe problem. Håper virkelig at de siste ukene kan gå fort nå, gleder meg slikt til å få møte ham. Bare 41 dager igjen til termin. 

  Hva synes dere om disse klærne? 

  #baby #babyklær #innkjøp #gutt #babyboy #boy #sparkebukser

 • 5

  Se hva jeg var så heldig å vinne. Jeg som aldri vinner i noen slike konkurranser. Denne gang var jeg så heldig, og vant denne nydelige romperen på bloggen til Linn Therese. Jeg var så glad når jeg fikk mail i går. Gleder meg til lillegutt skal få bruke den. Har lenge ønsket meg denne, og skulle be noen om å strikke den til meg, eller bestille den en plass. Men det trenger jeg ikke nå.   Hva synes dere? 

  Pleier dere å vinne i slike konkurranser? 

 • 2

  For en stund tilbake fikk vi bleier av en kollega, og de hadde så mange at samboeren hans laget ei bleiekake til oss. Vi fikk også litt klær av de. Veldig snilt, og jeg er kjempefornøyd. Tror ikke vi trenger å kjøpe bleier med det første, har et par pakker med strl 1 og 2, så skal hvertfall få brukt de opp før vi trenger å kjøpe nye. De fikk seg en liten gutt i oktober, så vi fikk det de ikke hadde behov for. Så kjekt når man kan få arve av andre også. 

  Andre som har fått bleiekake, utenom babyshower? 

 • 0

  På julaften ble vi overrasket av moren min, stefaren min og mine brødre. De hadde kjøpt og bestilt vognen til oss. Vi fikk dermed beskjed at vi kunne dra til barnas hus å gi beskjed, å se om vi måtte få de til å bestille den, eller om de allerede hadde ordnet det. Da vi var der i dag, var vognen allerede kommet. Så nå har vi fått vognen hjem, og jeg er super fornøyd. Vi skulle ikke bestille den før etter jul, da vi hadde penger. Men nå kan vi heller bruke de på oppussing av huset.

  Gleder meg som et lite barn til å kjøre lillegutt i vognen. Emmaljunga mondial de luxe, blå og hvit.

  Jeg måtte ha nett til vognen når jeg fant det. Slik at jeg kan ha regnstrekk oppi der, brus og annet drikke, eller andre ting. Ser ikke for meg å ha ting oppi stellebaggen på tur, annet enn stelleting.

  På bildene ser vognen svart ut, men den er blå. Bare dårlig lys når jeg tok bildene med mobilen.

  Hva synes dere om vognen?

  #vogn #barnevogn #emmaljunga #julepresang #emmaljungamondialdeluxe #baby2017 #april2017

 • 2

  I går fikk vi dette nydelige settet til lillegutt. Det er det hans kommende bonus oldemor som har strikket. Mine bonus besteforeldre. De er egentlig svigerforeldrene til tanten min, men vi har fått så god kontakt, at vi får ha dem som bonus besteforeldre, farmor og farfar.

  Gleder meg til å bruke dette på lillegutt.

  Ønsker dere alle sammen en riktig god jul.

  Hva synes dere om settet?

  #strikk #håndarbeid #babyklær #gave #lillegutt #håndstrikket

 • 4

  Her er vognposen til lillegutt som skal brukes om vår/høst. Kommer nok til å ha dyne i den store vognen, og denne kommer nok til å være i den vognen vi skal ha med oss rundt. Får se hva som passer best når lillegutt har kommet. Fikk kjøpt denne på til salgs side billig. Kunne egentlig tenkt meg den i blått nå, når jeg har sett hvordan den ser ut i blått. Men tenker samtidig det er greit med grått, slik at den kan passe til neste barn også. 

  Hva synes dere om denne vognposen?

  #vognpose #voksi #grå #lillegutt #april2017 #shopping #innkjøp
   

 • 9

  Kjempe fornøyd med årets julekjole. Gleder meg til å få bruke den. Første gang jeg skal bruke den er på fredag. Så regner jeg med julaften, nyttårssaften om det er noe da, og om vi skal på julebordet til brannvesenet. Gleder meg hvertfall til å bruke den nå. Er flere måter å knytte bandet på, så får se hvordan jeg synes det blir finest.

  Hva synes dere?

  #julekjole #innkjøp #blå #jollyroom #dress #kjole #jul

 • 1


  Eneste julepynten som er kommet her i hus, er disse to skjønne uglene her. Den lilla har jeg hatt i litt over et år allerede. Kjøpte juleuglene for 400kr, der pengene går til brystkreft foreningen. Det støtter jeg selvfølgelig. Super fornøyde med de, og kunne helst tenke meg at de kunne stått hele året sammen med den lilla. 

  Hva synes dere om uglene? 

  #ugler #juleugle #jul #heklet #håndarbeid #uglefamilie #innkjøp

 • 3

  Nå har jeg bestilt meg årets julekjole, som skal brukes på julebord, juleaften og alle de dagen jeg trenger kjole. Var to kjoler jeg ville ha av denne, i ulike farger. Fant ut at jeg da skulle vente med å bestille kjole til vi visste kjønnet, så ble det kjole som passet kjønnet. Gleder meg til å få den, og håper den passer. Og det som er så fint med den, er at den kommer til å passe hele tiden etterhvert som magen vokser. Slipper jeg å stresse med å lete etter kjoler. Har kvittet meg med mange av kjolene mine, og de jeg har, er helst stramme, og passer ikke lengre. Da måtte jeg kjøpe ny. Gleder meg til å bruke den, og til å prøve den på.

  Hva synes dere?

  #julekjole #kjole #gravidkjole #blå #kongeblå #dress #blue #mote #shopping #innkjøp

 • 4

  Fikk en nydelig gave av moren min i dag, som hun og ene broren min har vært å handlet. Jeg er helt forelsket i klærne han har fått.

  Denne fikk vi i to størrelser.

  Gleder meg til å la lillegutt få prøve disse.

  #gave #lillegutt #baby2017 #april2017 #gravid #baby #gutt

 • 0

  Her er noen flotte gaver jeg har fått av moren min. Hun gleder seg noe enormt til å bli bestemor. Har mast et par år om at hun vil bli bestemor, og gleden var stor da det endelig skulle skje.

  #baby2017 #april2017 #gravid #gaver

 • 2

  Mandag var jeg i Stavanger på ikea og kvadrat, og da måtte jeg bare kjøpe disse koppene. De var så fine, og i tillegg syntes jeg at vi trengte noen nye kopper nå. 

  Hva synes dere om disse? 

  #kopper #nye #new #innkjøp #mamma #pappa #kopp #love


   

 • Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta