Caroline - 26 år, samboer og mamma hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

3

Termindato: 09 april 2017

Hvor langt på vei: 40 uker (39 uker + 1 dager). Han kan komme når som helst. 

Dager igjen av svangeskapet: 9 dager igjen. Jeg har vært gravid i 274 dager. 96,8% er nå gjennomført.

Kjønn: Gutt

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Daglige bevegelser. Er ikke så mye spark, men helst føtter, rumpe, rygg som stikker ut. 

Babyen er så stor som: Lillegutt er nå ca. 51 cm lang fra hodet til føttene og veier ca. 3,39 kilo i starten av uken og ca. 3,56 kilo i slutten. 

Humør: Helt flott. 

Innkjøp denne uken: Speil til bilen. 

Utstyr vi mangler: Har alt vi trenger.

Ukens cravings: Ingenting

Plager: Litt vann i armer og ben på kveldene. Kynnere av og til. 

Hvordan sover du om natten: Helt greit. 

Fødselsforventninger: Gleder meg noe helt enormt. Til å få tilbake kroppen min og til å møte lillegutt. Og veldig spent på hvordan fødselen starter, når og hvor lenge den varer. 

Neste kontroll: 11 april hos jordmor. Går jeg over termin skal en jo henvises til føden i uke 40, men her blir det ikke før jeg er 40+5. Så muligens jeg tar kontakt med fastlegen i slutten av neste uke. Føler meg ikke helt trygg med ny time om så lenge, når det kan skje når som helst. 


38 vs 39
 

Venter du barn? Evt når? 

#graviditet #gravid #baby2017 #april2017 #baby #mage #gravidmage #uke39 #babymage #pregnant

 • 3
 • 6

  I dag var jeg nesten 4 timer på føden. Hos jordmor i går fant vi ut at SF-målet ikke hadde steget på nesten 3 uker. Bevegelsene er heldigvis normale, så jeg bekymret meg ikke. Vi fant også ut at han endelig hadde festet seg i løpet av helgen. I dag var jeg innom hos legen, og da hadde jeg veldig høyt blodtrykk. Ble sendt inn til føden, og hadde mamma med meg, da samboer var på jobb.

  Når vi kom inn måtte vi vente i 45 minutter før vi fikk komme inn. Og når vi endelig kom inn fikk vi komme på en fødestue, for det var så travelt. Jeg hadde en kjempe koselig dansk jordmor, som jeg nå håper er på jobb når jeg skal føde. Hun sjekket hvordan babyen lå, og så gjorde hun klart til ctg måling. Det skulle jeg ligge med i 20-30 minutter, men ble 1t og 40 minutter i stedet, da de hadde det så travelt. Hun beklaget for all ventingen i dag, men det gikk helt fint. Jeg føler meg så mye tryggere, og gruer meg ikke fullt så mye til sykehuset likevell nå. Før hun dro, fikk jeg både vann og mat. Hadde aldri trodd jeg skulle få det. Og jeg var så sulten og hadde ikke sagt noe om det, så utrolig fornøyd med servicen i dag, og det at jeg faktisk fikk mat, og traff på den fantastiske jordmoren i dag.

  Når jeg var ferdig med ctg målingen, ble det ultralyd. Lillegutt gjorde seg ekstremt vanskelig. Han sparket bort, flyttet på seg og lekte med navlestrengen. Så hun som tok ultralyd måtte ha god tålmodighet i dag. Hun klarte det til slutt å få alle målene og sjekke hvordan det var med navlesnoren, og fant ut at lillegutt er 56 percentil. 50% er gjennomsnittet, så han er pittelitt større enn gjennomsnittet, men ikke mye.

  Alt var heldigvis bra, og det er bare til å vente til lillegutt vil komme ut å hilse på. Nærmer seg noe enormt, og jeg gleder meg så mye.

 • 1

  Hva synes dere om bildet? 

  #foto #green #blader #leaves #plante #plant

   

 • 3  En flott kveld i Thailand, Pattaya, april 2015. 

  Hva synes dere om bildet? 

  #foto #night #natt #pattaya #thailand #dark #photo

 • 3

  1. Hva var det siste du skrev ned på et papir? 

  Mine planer den neste uken i kalenderen. 

  2. Hva må du alltid ha i vesken? 
  Jeg bruker ikke noe veske, men bruker lommene. Men jeg har alltid med meg nøkler, mobil med lommebok, astmamedisin. Og snart blir det stellevesken jeg har med meg over alt, og kommer til å bruke den. 

  3. Hva pleier du å bestille på kafé? 
  Jeg pleier ikke å dra så mye på kafe. Regner med det blir litt mer når lillegutt kommer. Regner da med at det blir noe drikke, boller og/eller is. 

  4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
  Ulike blogger, facebook, vg og se og hør. 

  5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
  Pleier ikke å ringe til noen når jeg er sint/lei meg. Enten så går jeg å gjemmer meg vekk litt, eller så snakker jeg med Marius om det. Men liker som regel helst å være alene når jeg er sint/lei meg. 

  6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? 
  Blå. 

  7. Kan du bytte olje på bilen? 
  Jeg kan peile oljen, og fylle på. Men det har jeg ikke hatt behov for å gjøre, så det har de kun gjort på verksted i såfall. 

  8. Hva har du hatt av kjæledyr? 

  Katter, hund, marsvin, hamster, kaniner, fisker og undulat. 

  9. Har du noen piercinger? 
  Har kun vanlige hull i ørene. Ønsker ikke noen andre steder. 

  10. Når trives du best i Norge?
  Når det er vår og sommer. Det er masse flotte blomster, og det er varmt i temperaturen, der en slipper å ha på seg masse klær. Og trives også veldig godt i Norge når vi reiser rundt her, og får sett annen natur. 

  11. Hva gjør deg lei deg?
  Hvis noen sårer meg, noen er syke. Kan bli lei meg veldig fort, men heldigvis snur det fort hvis det ikke er så gale. 

  12. Hva gjør deg glad? 
  Når jeg ser at andre har det bra. Når jeg får være sammen med familie/venner/kollegaer/barna på jobb. Hvis det skjer noe positivt. Egentlig veldig mye. 

  13. Hva er drømmejobben din? 
  Det er å få fortsette å jobbe sammen med barn. Selv om jeg også kunne tenke meg å blitt lærer, ambulansearbeider eller sykepleier. Får se hva fremtiden bringer. 

  14. Abonnerer du på et ukeblad?
  Nei.

  15. Hva var det siste du kjøpte? 
  Agurk, ananas på boks og ost. 

  16. Liker du kinesisk mat?
  Ja. 

  17. Når var du i kirken sist? 
  Tja, det var vell når en kollega giftet seg i september. Er kun i kirken hvis jeg tar bryllupsbilder, dåp, bryllup eller dødsfall. Det vil si at det er veldig sjelden. 

  18. Har du noensinne vært i en ambulanse? 
  Ja, mange ganger. Heldigvis ikke som syk. 

  19. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
  Bruker vell maks 5 minutter. Veldig rask, orker ikke å bruke lang tid. 

  20. Banner du ofte?

  Hvis jeg skader meg, kan det komme noen banneord. Ellers hvis jeg blir veldig sint. 

 • 2
 • 2

  Forrige fredag tok jeg graviditetsbilder av et nydelig brudepar. I går fikk hun bildene, og hun hadde med en liten gave til lillegutt. Det var en gave som takk for hjelpen, og for at jeg var så langt på vei. Gleder meg til å bruke det på lillegutt.

  Han har fått så mye fint nå, og alt begynner å komme på plass. Alt er egentlig klar for at han nå kan komme.

  Hva synes dere om gaven?

 • 2
 • 4  Dette var pynt i en flotte park i Thailand når jeg var der. 

  Hva synes dere om bildet? 

  #corn #corncobs #cobs #mais #maiskolbe #maiskolber foto #yellow #foto

 • 10

  Termindato: 09 april 2017

  Hvor langt på vei: 39 uker (38 uker + 0 dager). Nærmer seg bare mer og mer. Kan komme når som helst. 

  Dager igjen av svangeskapet: 17 dager igjen. Jeg har vært gravid i 266 dager. 94% er nå gjennomført.

  Kjønn: Gutt

  Kjenner du mye til den lille mageboeren: Daglige bevegelser. Er ikke så mye spark, men helst føtter, rumpe, rygg som stikker ut. Merker at han har fått det trangt. 

  Babyen er så stor som: Lillegutt er nå ca. 50 cm lang fra hodet til føttene og veier ca. 3,2 kilo i starten av uken og ca. 3,37 kilo i slutten.   Humør: Ganske greit, til tross for at jeg har fått halsbetennelse og det verker i lunger, hals, nese, hode og ører. 

  Innkjøp denne uken: Ingenting. Eller samboer kjøpte ny bil, som jeg skal kjøre. Trenger større bil enn de vi hadde, og byttet ut hans da min er mye bedre og nyere enn den han hadde. Så nå er vogn og bilstol på plass i bilen. 

  Utstyr vi mangler: Har alt vi trenger. Vurderer å kjøpe speil til å ha i bilen, og er alltid kjekt med mer klær bortsett fra bodyer, de har vi plenty av.  

  Ukens cravings: Kinder sjokolade. 

  Plager: Litt vann i armer og ben på kveldene. Og halsbetennelse med verk i lunger, hals, nese, ører og hode. Regner med at jeg er på bedringens vei nå. 

  Hvordan sover du om natten: Veldig dårlig. Har en hals og er så slakk på nettene, så har blitt veldig lite søvn på meg, og har våknet mellom 05 og 07 der jeg ikke har fått til å sove lengre. Tidlig oppe til tross for permisjon. 

  Fødselsforventninger: Gleder meg noe enormt til å møte lillegutt nå. Kan jo skje når som helst. Og er veldig spent på hvordan og hvor fødselen starter, og hvordan jeg kommer til å reagere på riene. 

  Neste kontroll: 27 mars hos jordmor

  Venter du barn? Evt når? 

  #graviditet #gravid #baby2017 #april2017 #baby #mage #gravidmage #uke38 #babymage #pregnant

 • 6

  Hva synes dere om bildene? 

  #foto #skies #skyer #himmel #heaven #blue #white #photo

 • 6  Hva synes dere om bildene? 

 • 6

  Red  Hva synes dere om bildet? 

 • 10  Hva synes dere om bildet? 

 • 10  Hva synes dere om bildet? 

 • 4

  Hva synes dere om bildene? 

 • 5

  Termindato: 09 april 2017

  Hvor langt på vei: 38 uker (37 uker + 0 dager). Det vil si at nå er han ikke lenger prematur, og får lov til å komme når som helst. 

  Dager igjen av svangeskapet: 24 dager igjen. Jeg har vært gravid i 259 dager. 91,5% er nå gjennomført, og det begynner å nærme seg veldig. 

  Kjønn: Gutt

  Kjenner du mye til den lille mageboeren: Daglige bevegelser i løpet av hele dagen. Og også mye på nettene der jeg våkner av ham. 

  Babyen er så stor som: Lillegutt er nå ca. 48 cm lang fra hodet til føttene og veier ca. 3 kilo i starten av uken og ca. 3,17 kilo i slutten.   Humør: Veldig bra. Men samtidig litt trist da morgendagen er siste dag på jobb før permisjonen. 

  Innkjøp denne uken: Ingenting. 

  Utstyr vi mangler: Har alt vi trenger. Vurderer å kjøpe speil til å ha i bilen, og er alltid kjekt med mer klær bortsett fra bodyer, de har vi plenty av.  

  Ukens cravings: Ingenting. 

  Plager: Litt vann i beina på kveldene. Begynte å bli litt mer våken, men er fremdeles trett og orker ikke så mye på ettermiddagene. 

  Hvordan sover du om natten: Har begynt å våkne mer av lillegutt om nettene, men sovner videre. 

  Fødselsforventninger: Gleder meg noe enormt til å møte lillegutt nå. Vet det nærmer seg mer og mer, og det kan skje når som helst. Nå er han heller ikke prematur lengre, så nå får han lov til å komme når han er klar. 

  Neste kontroll: 27 mars. 

  Venter du barn? Evt når? 

  #graviditet #gravid #baby2017 #april2017 #baby #mage #gravidmage #uke37 #babymage #pregnant

   

 • 7

  Hva synes dere om bildene? 

 • 6

  Dog  Hva synes dere om bildet? 

 • 2  Hva synes dere om bildet? 

 • 8

  Instagram: fotocaroo eller carolinejo7 (hører til bloggen).

  Hva synes dere om bildene?

  #insta #instagram #foto #latest #lately

 • 4  Hva synes dere om bildet? 

 • 8  Hva synes dere om bildene? 

 • 4

  Her er en gave lillegutt fikk av moren til kompisen vår. Han får så utrolig mye kjekt. Heldige lille gutten vår. 

  Og disse strømpebuksene fikk vi av moren min.   Hva synes dere? 

 • 8

  Termindato: 09 april 2017

  Hvor langt på vei: 37 uker (36 uker + 1 dager)

  Dager igjen av svangeskapet: 30 dager igjen. Jeg har vært gravid i 253 dager. 89,4% er nå gjennomført, og det begynner å nærme seg veldig. 

  Kjønn: Gutt

  Kjenner du mye til den lille mageboeren: Daglige bevegelser i løpet av hele dagen, og kjenner også på nettene mer og mer. 

  Babyen er så stor som: Lillegutt er nå ca. 46 cm lang fra hodet til føttene og veier ca. 2,79 kilo i starten av uken og ca. 2,97 kilo i slutten.   Humør: Veldig bra. 

  Innkjøp denne uken: Ingenting. 

  Utstyr vi mangler: Alltid kjekt med mer klær, bortsett fra bodyer, da vi har plenty av det. Speil til bilen. 

  Ukens cravings: Ingenting. 

  Plager: Trett og sliten. Masse nedpress og kynnere. 

  Hvordan sover du om natten: Opp og ned. I natt har jeg sovet litt mer enn natten før. Er ikke for jeg må på do, men jeg våkner av han lille når han er aktiv. I tillegg nedpress og kynnere. 

  Fødselsforventninger: Gleder meg til å bli ferdig, og få møte lillegutt. Har så mye kynnere og nedpress nå, og folk kommenterer at det ser ut som han kan komme når som helst. Selv har jeg ikke troen på at han kommer før etter termin. Hvis det skal fortsette med så mye nedpress og kynnere som det har vært de siste to dagene, håper jeg virkelig at han bestemmer seg for å komme før tiden, men venter til jeg tidligst er 37+0. 

  Neste kontroll: 13 mars hos jordmor. Endelig nærmer det seg ny kontroll. Føler det er så lang tid mellom hver gang. 

  Venter du barn? Evt når? 

  #graviditet #gravid #baby2017 #april2017 #baby #mage #gravidmage #uke36 #babymage #pregnant

 • 3

  Her kommer alt det flotte vi fikk i babyshoweren. 

  Bodyen hører med sparkebuksen som er under her. 
  Tisselaken. 


  Dynetrekk og putetrekk. Putetrekket blir nok muligens brukt til gulpeklut når han sover,da han ikke kan ha puter. Putetrekket er helt hvitt. 


  Dynetrekk og putetrekk. Dette putetrekket blir nok også muligens brukt som gulpeklut under hodet når han sover. 
  Helt til slutt fikk jeg en toalettveske til meg selv. Oppi her var alt jeg trenger til overnattingen på sykehuset. Så da kunne jeg bytte denne ut med den jeg hadde begynt å pakke. Godteriet får jeg ikke spise før jeg er på sykehuset. Veldig kjekt å få. 

  Hva synes dere om alle disse flotte tingene? 

 • 0

  Er det noen som har lyst til å være med på en tippekonkurranse, om når lillegutt kommer til verden, vekt, og lengde? Tok det på babyshoweren, bare til der var det navn i tillegg, siden han ikke får navn før han er født. Og den som er nærmest med å tippe rett, får en blogg anbefaling av meg. Der jeg linker til din blogg, og skriver hva jeg synes om bloggen din. 

  Litt info: 

  Jeg ble født 4 dager over termin. 

  Jeg var 2860gram og 47cm. 

  Samboer ble født 2,5mnd før tiden, så han var veldig liten og prematur. 

  Termin er 9 april.   Blir du med på konkurransen?

  Når tror du han blir født, hvor lang og tung tror du han blir? 
   

 • 5

  Hva synes dere om bildet? 

 • 2

  Ny måned, ny liste med mine 5 mest leste innlegg for februar. Link til innleggene på overskriftene. 

  Nr 1: Lothepus lue

  Nr 2: Mine tanker om fødselen

   

  Nr 3: Svangerskapsuke 34

  Nr 4: Svangerskapsuke 33

  Nr 5: 10 ting gravide fortjener  Husker dere noen av disse innleggene? 

 • 3

  Nå har jeg endelig orket å gjøre stellebordet helt ferdig. Flyttet på badekaret inn på en kommode på soverommet. Synes det tok alt for stor plass under stellebordet. Eneste som mangler nå er å legge bleier og engangsklutene der jeg føler det blir mest naturlig når lillegutt er født.   Øverste hylle har jeg bestemt at produktene til badekaret skal være. 

  Den midterste hyllen er behandling for sår rumpe, hud og pleie av navlen den første tiden. 

  Og den nederste regner jeg med at jeg kommer til å ha noen bleier på. 


  Den som ligger oppe på stellebordet skal samboer henge opp i taket, slik at lillegutt har noe å se på når vi skifter bleie. Og stelleputen tar jeg ikke av plastikken før lillegutt har kommet. På den som man kan dra ut på siden av stellebordet, regner jeg med at jeg kommer til å ha engangsklutene på, og til oppbevaring av tinga jeg trenger når jeg skifter bleie/klær på lillegutt.   Oppi skuffen har jeg kluter som ammeinnlegg, stellekluter, våtservietter, hansker til krisetilfeller eller om noen andre skal bytte bleie på han og de ønsker å bruke hansker. Har også en egen boks til tuttene her, og to biteleker. De hvite klutene skal brukes på ansiktet og overkroppen til lillegutt, og de blå skal brukes til rumpen og det området. Og til slutt har jeg også noen ekstra bleier der, for å slippe å bøye med for langt ned når det er tomt for bleier på den andre plassen.   Den til venstre: Håndklær og flere hvite/blå kluter. De klutene blir nok mest brukt i badekar. Har også frottekluter oppi den. 

  Den til høyre: bleiepakker. Har fått alle bleiene av noen som har vokst ut av de, og derfor er de forskjellige.   Venstre: Til nå har jeg neglesaks, kam, børste, nesesuger og engangsmatter oppi. Muligens denne blir byttet på med ekstra tingene i skuffen. 

  Midten: Smekker og siklesmekker. 

  Høyre: Gulpekluter. Denne blir muligens byttet med den som har bleiene etterhvert som bleiene minker.   Bleiebøtten står rett bak stellebordet, og de ekstra posene til denne står under stellebordet. 

  Noen andre forslag til meg som er bedre å oppbevare på noen av de andre plassene? 
   

 • 4  Hva synes dere om bildet? 

 • 3

  En venninne av mamma har strikket dette til lillegutt. Han er så heldig, får så mye kjekt. Vi skal ha dette settet med opp til sykehuset. Når lillegutt er født, skal han få dette på seg, for å holde varmen. Det er visst slik som de på sykehuset elsker. Etterpå kan jeg enten ta det med meg hjem, eller la sykehuset få det. Da kan det vaskes, og brukes flere ganger. Får se hva vi bestemmer oss for når vi er på sykehuset. Er nok bedre å gi det til dem hvis de ønsker det. Tror ikke det blir brukt flere ganger, og da er det nok bedre å gi det til noen som trenger det. Hva hadde dere gjort? 

  Fikk også en manchester united tutteflaske av henne. Glemte å ta bilde av den.   Fikk også disse skjønne strømpebuksene av mamma. De er strl 62-68.   Har dere sett slikt før? Jeg hadde ikke sett det eller hørt om det, før jeg fikk det i gave. 

  Ville dere gitt det bort, eller beholdt det til en annen anledning eller gjort noe annet med det? 

 • 2  Hva synes dere om bildet?

 • 6

  Hva synes dere om bildet?

   

 • 4

  Cat  Hva synes dere om bildet? 

 • 4  Hva synes dere om bildet? 

 • 8

  Termindato: 09 april 2017

  Hvor langt på vei: 36 uker (35 uker + 0 dager)

  Dager igjen av svangeskapet: 38 dager igjen. Jeg har vært gravid i 245 dager. 86,6% er nå gjennomført, og det begynner å nærme seg veldig. 

  Kjønn: Gutt

  Kjenner du mye til den lille mageboeren: Daglige bevegelser i løpet av hele dagen, og kjenner også på nettene. Til tider vonde, mens andre kjenner jeg ikke alle, men ser det godt. 

  Babyen er så stor som: Lillegutt er nå ca. 45 cm lang fra hodet til føttene og veier ca. 2,59 kilo i starten av uken og ca. 2,76 kilo i slutten.   Humør: Vil i grunn si det har vært veldig bra, til tross for kraftig bihulebetennelse og feber. 

  Innkjøp denne uken: To nydelige sparkebukser. Og masse kjekt fra babyshoweren. 

  Utstyr vi mangler: Alltid kjekt med mer klær, bortsett fra bodyer, da vi har plenty av det. Speil til bilen. 

  Ukens cravings: Tja, det må vell være lilla påskeegg om det skal være noe. Har ikke spist mer enn 2,5 boks, men det er nå noe hvertfall. 

  Plager: Trett og sliten. Kraftig bihulebetennelse og feber. 

  Hvordan sover du om natten: Fremdeles opp og ned. Noen netter sover jeg natten gjennom, mens andre netter kan jeg våkne fra en til flere ganger. Kommer ann på når jeg spiser, om jeg må på do, og om katten vekker meg. 

  Fødselsforventninger: Begynner å glede meg mer og mer. Skal bli deilig å bli ferdig, og bare nyte tiden sammen. 

  Neste kontroll: 13 mars hos jordmor.

  Venter du barn? Evt når? 

  #graviditet #gravid #baby2017 #april2017 #baby #mage #gravidmage #uke35 #babymage #pregnant

 • 5

  Endelig er våren her. Min favoritt årstid. Da kommer blomstene frem. Det begynner å bli varmere og lysere. Energinivået mitt stiger, trettheten letter, og inspirasjonen kommer. Våren er bare helt super. 

  I år har vi en ekstra ting å glede oss til, og det er lilleprinsen som kommer om en måneds tid, termin om 39 dager, spennende å se når han finner ut at han vil komme ut til oss. Alle de fine turene vi kommer til å få på våren. Det kommer til å bli så deilig. 

   

  Bildene er hentet fra nett. 

  Hva er din favoritt årstid? 

 • Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta