Caroline - 26 år, samboer og mamma hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

3

Hva synes dere om bildene? 

 • 2  Hva synes dere om bildene? 

 • 0

  Her er resten av bildene jeg tok her om dagen.   Hva synes dere om bildene? 

 • 1

  Et bilde jeg tok for et par år siden. Da jeg startet tiden min som fotograf for andre, og ikke bare natur, familie og slikt.   Hva synes dere om bildet? 

 • 2  Hva synes dere om bildet? 

 • 3

  Litt rart å se tilbake på bilder av min første bil. Som jeg fikk i juni 2011. Hadde den vell i ca 2 år om jeg ikke husker helt feil. Dette var en opel corsa modell 1995 modell. Den hadde også skikkelig annlegg i, var senket, sotet ruter, og en ekte ungdomsbil. Etter å ha kjørt denne, sa jeg at jeg aldri mer skulle ha en senket bil igjen. Det var så kjedelig når jeg skulle over humper og slikt.   Hva var/er din første bil? 

 • 1

  Det å pynte til påske, er ikke jeg vant med. Men når en gir bort noe via facebook, og de som får det kommer med blomster i gave. Da blir det litt påske i hus likevel. Regnet ikke med det når du gir bort noe, og få noe igjen. Pyntet litt opp her hjemme hvertfall.  Pleier du å pynte til påske? 

 • 0

  Mens jeg venter på at lillegutt skal melde sin ankomst, deler jeg noen bilder av meg som baby med dere. 

  Hva synes dere? 

 • 2

  Mens man venter på lillegutt, ble det ut en liten tur for å få tatt noen bilder. Greit å komme seg litt ut når formen tillater det. Her er noen bilder jeg tok. Kommer flere bilder når jeg har fått redigert.   Hva synes dere om bildene? 

 • 0

  Bildet har jeg laget selv i 2014. ​

  Siden det er skjærtorsdag i dag, ønsker jeg dere alle sammen en riktig god påske! Håper dere nyter den enten dere er hjemme, på hytten eller annen plass. Håper dere nyter påsken, og får masse flott vær, og koser dere med påskegodt. 

  Her er det bare til å nyte påsken hjemme, og håpe at lillegutt snart bestemmer seg for å komme ut til oss. Lørdag skal familien min samles hos moren min, for den årlige påskejakten. Hadde et håp om at lillegutt skulle få være med på den i år, men den gang ei. Får vi bare se om jeg får vært med eller ikke, og om jeg i det hele tatt orker å være med. 

  God påske alle sammen, nyt den! 

  Hva gjør dere i påsken? 

 • 2

  Termindato: 09 april 2017

  Hvor langt på vei: 41 uker (41 uker + 0 dager). Er dermed på overtid. 

  Kjønn: Gutt

  Kjenner du mye til den lille mageboeren: Daglige bevegelser.   Humør: Greit. Men veldig lei, og kjeder meg utrolig mye. 

  Innkjøp denne uken: Ingenting

  Utstyr vi mangler: Har alt vi trenger.

  Ukens cravings: Ingenting

  Plager: Ingenting. Bare trett og sliten.

  Hvordan sover du om natten: Fremdeles bra. 

  Fødselsforventninger: Gleder meg til å få lillegutt i hendene mine. Og begynne livet som en familie. 

  Neste kontroll: Overtidskontroll 16 april. Håper virkelig han har kommet før dess. 

  Venter du barn? Evt når? 

  #graviditet #gravid #baby2017 #april2017 #baby #mage #gravidmage #uke41 #babymage #pregnant

 • 1

  Livet mitt er veldig kjedelig for tiden, inspirasjonen er borte, energien er borte, oppfinnsomheten er borte.

  Sliter veldig med å komme på ting å blogge om. Hvis det er noe dere ønsker å lese om, noe jeg skal vise frem, gi beskjed. Så kan jeg lage innlegg om det dere ønsker. Trenger virkelig inspirasjon. Enten det er tanker, graviditeten, utstyr, osv.

  Klarer heller ikke å finne på noe å gjøre. Orker ingenting, gidder ingenting. Er så lei av å være hjemme. Kunne tenke meg å vært på jobb. Gi beskjed om du har noen ideer til meg.

  Gave fra ene sønnen til svigerfars kjæreste.

  Tips til hva jeg kan finne på for å få tiden til å gå?

  Tips til hva jeg kan blogge om?

 • 4

  I dag er endelig dagen vi har ventet på. Termindagen. Tenk, vi har allerede klart å komme oss til denne datoen. Føler det har gått så fort. Blir spennende å se når han velger å komme, selv om jeg har ingen tro på at han kommer med det første. Det får tiden vise. Uansett når han bestemmer seg for å komme, er alt klart til han, og han er hjertelig velkommen når han er klar. Vi gleder oss noe enormt til å møte ham, og starte livet som en familie. Regner med at det blir tøft i starten, men heldigvis blir det bedre etterhvert en kommer inn i rutinene.    Når tror dere han kommer? 

 • 2

  Her er 10 ting som jeg setter pris på. 

  1. Et smil om morgningene, og gjerne et god morgen. 

  2. Samboeren min og lillegutt. 

  3. Familien min. 

  4. Høre på musikk. 

  5. Å se tilbake på gode gamle minner. 

  6. At folk er ærlige mot meg. 

  7. Vennene mine. 

  8. Et godt måltid. 

  9. Hyggelige meldinger. 

  10. Tid for meg selv alene.   Har du noen ting du setter pris på? 

 • 1

    
  Uke 18                                            Uke 22                                        Uke 27

    

  Uke 31                                           Uke 34                                         Uke 37

    

  Uke 38                                          Uke 39                                           Uke 40


  Hva synes dere om utviklingen? 

 • 1

  Termindato: 09 april 2017

  Hvor langt på vei: 41 uker (40 uker + 0 dager). Han kan komme når som helst, og håper han kommer av seg selv, vil ikke bli satt i gang. 

  Dager igjen av svangeskapet: 3 dager igjen. Jeg har vært gravid i 280 dager. 98,9% er nå gjennomført.

  Kjønn: Gutt

  Kjenner du mye til den lille mageboeren: Daglige bevegelser. Er ikke så mye spark, men helst føtter, rumpe, rygg som stikker ut. 

  Babyen er så stor som: Står ingenting om det denne uken. Men han er ferdig, og er rundt ca 3,5kg. Blir spennende å se hvor stor han er når han kommer ut.   Humør: Helt flott. 

  Innkjøp denne uken: Ingenting

  Utstyr vi mangler: Har alt vi trenger.

  Ukens cravings: Ingenting

  Plager: Ikke så mye i grunn. Hadde svangerskapskløe og utslett, men med en gang jeg klør eller får utslett, så smører jeg krem på. Så det blir holdt i sjakk. 

  Hvordan sover du om natten: Fremdeles bra. 

  Fødselsforventninger: Gleder meg noe helt enormt. Til å få tilbake kroppen min og til å møte lillegutt. Og veldig spent på hvordan fødselen starter, når og hvor lenge den varer. 

  Neste kontroll: 11 april hos jordmor. Siste time hos jordmor, før det er sykehuset som overtar. 

  Venter du barn? Evt når? 

  #graviditet #gravid #baby2017 #april2017 #baby #mage #gravidmage #uke40 #babymage #pregnant

 • 6

  Ny måned, ny liste med mine 5 mest leste innlegg for mars. Link til innleggene på overskriftene. Det som er nytt med denne måneden, er at de mest leste innleggene mine, er svangerskapsoppdateringene. 

  Nr 1: Svangerskapsuke 39

  Nr 2: Svangerskapsuke 36

  Nr 3: Svangerskapsuke 40

  Nr 4: Svangerskapsuke 37

  Nr 5: Svangerskapsuke 38


   

  Husker dere noen av disse innleggene? 

 • 2

  Disse to dagene har jeg virkelig fått det for meg. Fått gjort mye klart til lillegutt kommer. Han kan jo komme når som helst nå. Har ikke så mye mer jeg trenger å få gjort før ban kommer nå. Her er det jeg har klart å fått gjort ferdig:

  • senga hans (sprinkelsengen venter jeg med til han flytter inn på eget rom)

  • stelleplass (både på badet og i nødstilfeller på natta)

  • babygym

  • kurv i stua

  • vogn

  • bilstol er i bilen

  • fødebagen er ferdig pakket og klar (kanskje på tide)

  • vasket babynestet

  • sortert og lagt klær fint på plass i skapet av det han kan bruke i starten

  Har ikke tatt dyne eller teppe oppi her enda, da jeg venter med de til han er født. For å se hva jeg trenger oppi når han sover. Muligens det blir teppet jeg har pakket med til sykehuset.

  I den øverste skuffen til venstre har jeg bleier, salve, våtservietter og annet nyttig i, og den til høyre har jeg bytteklær i. Har ikke så mye oppi, da dette kun er hvis han må ha skift på nettene, og for å slippe å gå på naborommet å bytte. Tar det på soverommet da, med tanke på lys, og at han kan våkne mer av å gå ut av rommet.

  Vogna er helt klar, med dyne og vognteppe. Muligens det blir et teppe til oppi vogna, det kommer helt an på været og temperaturen.

  Nå holder jeg på å ommøblere litt på kjøkkenet, slik at hans ting får komme på plass i skaper, selv om de ikke haster så mye enda. Men greit å få det gjort før han kommer. Slipper jeg å stresse med det når han er her. Må også få kokt tuttene og de to flaskene vi har.

  Soverommet hans er ikke helt klart, men det haster ikke, siden han skal dele rom med oss den første tiden.

  Når gjorde du alt klart?

 • 0

  Nå har jeg fått svangerskapskløe, og jeg holder på å bli gal. Ikke bare kløe, men også eksem. Er så glad for jeg heller fikk dette kort tid før termin, enn lenge før. 

  Fredag var jeg på Lothepus konsert sammen med mamma. Vi skulle egentlig bare på konserten, men ble til at vi hjalp Randi med å selge tskjorter, hettegenser, solbriller, kondomer, cd plater og capser. Utrolig kjekk kveld, med god musikk og godt lag. Traff også mange kjente. 

  Når jeg kom hjem fra konserten rundt kl 01, gikk jeg å la meg, men da jeg la meg i sengen kjente jeg det klødde enormt nederst på magen. Smørte magen med en salve, og rundt kl 02 sovnet jeg. Når klokken ble 04:30, våknet jeg av at jeg klødde noe helt enormt. Jeg stod opp, prøvde å smøre meg med salve. Når jeg så i speilet var jeg helt rød nederst på magen, ene siden på magen og under armhulen og ene puppen. Prøvde å søke litt på hva jeg kunne gjøre for å få det til å stoppe. Når klokken ble 05:05 ringte jeg til føden for å spør om råd. De stilte meg mange spørsmål, og det endte med at jeg måtte komme inn. Var der en halvtime senere. Da kom jeg inn med en gang, og da hadde jeg fått enda mer utslett. Nå var det på begge sider, magen, bryst, armer, nakke og ben. De sjekket urin, blodtrykk og ctg. Alt var heldigvis helt fint. 

  Jeg skulle da bli sjekket av en lege. Måtte vente litt på henne, da hun var opptatt med en fødsel. Når hun kom inn til meg litt over 07, sjekket hun utslettet. Og hun var også usikker på hva dette var. Hun ville ikke legge meg inn, så jeg må heller opp på sykehuset i morgen tidelig for å ta blodprøve. Hun skrev også ut en medisin til meg. Den medisinen var helt grusom. Tok den når apoteket åpnet, og jeg bare sov og sov etterpå. Hjalp ikke fullt så mye på kløingen, og følte meg bare helt neddopet. På kvelden var det helt ekstrem kløe igjen, og for at jeg skulle klare å sovne tok jeg denne tabletten igjen. Sov helt til 11 i dag tidelig, og føler meg endelig litt mer våken først nå. Kommer ikke til å ta den tabletten igjen, for jeg følte mer at det var en sovetablett. Er heldigvis bedre med utslett og kløing nå, men kjenner jeg gruer meg til kvelden igjen. Er verst på kveld/natt, men håper det er borte nå. Jeg nyter hvertfall tiden jeg ikke klør nå. 


  Litt av utslettet, ikke så lett å se det på bildet. 

  Noen som har hatt dette og har noen tips til hva jeg kan gjøre når det klør så enormt? 

 • Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta