Caroline - 26 år, samboer og mamma hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

2

I går ble jeg 24 år. Dagen ble feiret med tur på stranda, grilling, kaker, og være sammen med venner og familie. I tillegg fikk jeg studert litt. En super dag.

I dag har jeg bare vært ute, gått tur på stranda å solt meg. Nå skal vi øyeblikk grille. Elsler varmen og sommeren vi har fått nå. Får bare håpe dette er en forsmak på sommeren, og at dette ikke er det eneste vi får. Vi skal heldigvis ha dette været i en uke nå, og ser virkelig frem til det.

Ha en fin dag alle sammen.

#hverdag #sommer #sol #varmt #strand #grilling #bursdag #24år #mai #vår

 • 2

  Baking er noe jeg elsker. Er ikke alt jeg spiser selv, men bare jeg får laget noe godt til andre, er jeg fornøyd. Da får jeg nemlig bakt. Når jeg baker har jeg veldig lyst til å dele bilder, oppskrifter, tips og slikt til dere. Her er to kaker jeg laget til konfirmasjonen til broren min forrige helg, og eplemuffins som jeg laget i går til meg og kjæresten. 


  Smash kake.


  Oreokake.


  Eplemuffins.
   

  Flere som elsker å bake? 

  #mat #baking #kaker #oreokake #smashkake #eplemuffins #foto

 • 0

  Dette bildet er tatt en nydelig aprildag. 

  Disse bildene er tatt i Sauda i påskeferien.


  Dette bildet ble tatt på min brors konfirmasjon den 30 april. 

  Jeg heter fotocaroo på instagram om noen har lyst til å følge meg der. 

  Hva synes dere om bildene?    

 • 0

  I år skal jeg ikke reise noen plass. Derfor er mitt største ønske denne sommeren at det blir en nydelig og varm sommer på Karmøy i år. Det hadde vært så deilig. Hvertfall siden jeg ikke får reist noen plass. Denne helgen melder de nydelig vær og 20 varmegrader. Håper virkelig at det stemmer, for det trenger jeg nå. Har så lyst å ligge ute på terrassen å bare slappe av å nyte solen. 

  Bildet er fra sommeren 2014. 

  Ønsker dere alle sammen en flott kveld! 

  Flere som gleder seg til sommeren? 
   

 • 0

  Tenkte å lage et innlegg om meg, og da lurer jeg på om det er noen som kunne tenket seg å visst noen ting om meg, som har noen spørsmål? Jeg deler ikke alt for personlige ting.

  Jeg har tidligere blogget på bloggen jorfrid.blogg.no. Grunnen til jeg byttet var at jeg heller kunne tenke meg at det var mitt navn i navnet, og ikke indianernavnet mitt jeg fikk på en test. Og siden det ikke går å bytte bloggnavn, bestemte jeg meg for å bytte blogg. Vet ikke hvor mye blogging det blir, det kommer an på om jeg har mye eller lite å gjøre på. Og om jeg har noe å blogge om eller ikke. Det får tiden vise. 

  Hvis det er noen ønsker om hva jeg skal blogge om, må dere bare gi beskjed om det også.   Noen som har noen spørsmål? 

  Noen som har ønsker om hva jeg skal blogge om? 

 • Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta