Caroline - 26 år, samboer og mamma hits
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

0

Ønsker dere alle sammen en riktig godt nyttår! Håper dere får en flott feiring i kveld. Takk for det gamle, og gleder meg til et nytt og spennende år.

Her blir det en rolig kveld. Hatt grandiosa til middag, og bare slappet av. Vi har vært ute en tur å spilt litt pokemon go, ellers bare tatt det med ro. Nå ser Marius fotballkamp, mens jeg strikker og ser serie. Etterpå skal vi til hans ene bror. Vet ikke helt hva som skjer der, men vi tar det rolig i år, noe som er deilig.

Hva skal du i kveld?

#nyttår #godtnyttår #2017

 • 0

  I dag ble jeg endelig ferdig med vognteppet jeg begynte på. Og er så fornøyd med det. Nå har jeg to forskjellige vogntepper å velge mellom. 


  Er veldig usikker på vognposen jeg har i vognen her. Om jeg skal finne en hvit eller blå vognpose i stedet. Men skal ikke bruke den så lenge uansett, er når det er kaldere ute, og kommer til å bruke dyne og vognteppet når det er varmere. 

  Hvilket vognteppe ville du valgt til denne vognen? 

  Hvilken farge vognpose ville du valgt når vognen er mørk blå og hvit? 

  #baby2017 #april2017 #aprilbaby2017 #2017 #april #baby #vogn #vognpose #vognteppe #heklet #emmaljunga #mondialdeluxe #vogn #barnevogn

 • 3

  Termindato: 09 april 2017

  Hvor langt på vei: 27 uker (26 uker + 0 dager)

  Dager igjen av svangeskapet: 101 dager igjen. Jeg har vært gravid i 182 dager. 64,3% av graviditeten er over. 

  Kjønn: Gutt

  Kjenner du mye til den lille mageboeren: Daglige bevegelser. Veldig liten aktiv gutt, som beveger seg mye, og sparker mye. 

  Babyen er så stor som: Lillegutt er nå ca. 32 cm langt fra hodet til føttene og veier ca. 950 gram i starten av uken og ca. 1075 gram i slutten. Begynner jammen meg å bli stor nå.

  Humør: Helt greit. Her en kveld begynte jeg bare å le helt uten grunn, visste ikke hvorfor. Og etterpå begynte jeg å gråte. Haha, vet ikke hvorfor jeg verken lo eller gråt. Synes helst synd i Marius som ikke forsto noenting stakkers. 

  Innkjøp denne uken: Vognen kom i hus som vi fikk i julegave på julaften. Regnstrekk til vognen, handlenett til vognen. Babygym. 

  Utstyr: Mangler seng, madrass, flere sengesett. Stellematte. Bleier, salver og slikt. Muligens mer klær. Ammepute. 

  Ukens cravings: Ingen spesielle. 

  Plager: Litt tretthet, helst søndag og mandag, men ellers helt fin. 

  Hvordan sover du om natten: Sover godt. Typen sov dårlig en natt, og da holdt han rundt meg, og da sparket lillegutt mye, og jeg våknet ikke av det. Hvor mye han sparker om nettene, det vet jeg ikke, for jeg sover veldig godt. Sovet dårlig i natt, men det er fordi jeg har begynt å få forkjølelse eller influensa. 

  Fødselsforventninger: Håper fødselen blir grei. Skal på fødselsforberedendekurs neste uke, så får se hva som kommer da. 

  Neste kontroll: 5 januar hos jordmor. 6 januar 3D ultralyd. 

   

  Venter du barn? Evt når? 

  #graviditet #gravid #baby2017 #april2017 #baby #mage #gravidmage #uke16 #babymage #pregnant

 • 2

  I går meldte jeg meg på fødselsforberedende kurs, tror det heter det. Der får vi omvisning på fødeavdelingen, snakker om amming og fødsel hvertfall. Vet ikke helt hva mer vi gjør, men vi skal hvertfall tilbringe 5t en lørdag på sykehuset. Så spent på hvordan det blir.

  Og nå i dag klarte jeg endelig å bestemme meg for hvor jeg ville ta 3Dbilder. Fikk bestilt time tidlig neste fredag, da det passet best for oss begge. Nå gleder vi oss til å se lillegutt igjen. Og håper han vil vise seg frem til oss. Neste fredag er jeg 27+1 uker på vei. Har hele tiden ville tatt 3D bilder mellom uke 27 og 28, så da passet det fint.

  Neste uke blir dermed en travel uke med flere timer. Må til fysioterapeut, blodprøver, jordmor, sende inn papirer til nav, 3d ultralyd og foreldrekurs. Alt på en uke. Men greit det også.

  Veldig fornøyd med vognpynten jeg fikk av mamma rett før jul, og den passet perfekt til vognen.

  Hentesett til lillegutt, som bare mangler knapper nå. Snille søsteren til bestemor som strikker dette til meg.

  #ultralyd #3d #foreldrekurs #fødselskurs #fødselsforberedendekurs #gravid #baby2017 #april2017

 • 0

  På julaften ble vi overrasket av moren min, stefaren min og mine brødre. De hadde kjøpt og bestilt vognen til oss. Vi fikk dermed beskjed at vi kunne dra til barnas hus å gi beskjed, å se om vi måtte få de til å bestille den, eller om de allerede hadde ordnet det. Da vi var der i dag, var vognen allerede kommet. Så nå har vi fått vognen hjem, og jeg er super fornøyd. Vi skulle ikke bestille den før etter jul, da vi hadde penger. Men nå kan vi heller bruke de på oppussing av huset.

  Gleder meg som et lite barn til å kjøre lillegutt i vognen. Emmaljunga mondial de luxe, blå og hvit.

  Jeg måtte ha nett til vognen når jeg fant det. Slik at jeg kan ha regnstrekk oppi der, brus og annet drikke, eller andre ting. Ser ikke for meg å ha ting oppi stellebaggen på tur, annet enn stelleting.

  På bildene ser vognen svart ut, men den er blå. Bare dårlig lys når jeg tok bildene med mobilen.

  Hva synes dere om vognen?

  #vogn #barnevogn #emmaljunga #julepresang #emmaljungamondialdeluxe #baby2017 #april2017

 • 0

  Termindato: 09 april 2017

  Hvor langt på vei: 26 uker (25 uker + 2 dager)

  Dager igjen av svangeskapet: 106 dager igjen. Jeg har vært gravid i 177 dager. 62,5% av graviditeten er over. 

  Kjønn: Gutt

  Kjenner du mye til den lille mageboeren: Daglige bevegelser. Men nå de siste 2 dagene, og i dag, har jeg kjent han lite i forhold til det jeg pleier. Men finner hjertelyd med doppler og hører bevegelser, i tillegg til at jeg tror han ligger langt nede, og har gjemt seg litt. Kjenner han presser på blæren til tider, og er langt nede jeg kjenner sparkene når han sparker. Var godt aktiv i går kveld heldigvis. 

  Babyen er så stor som: Lillegutt er nå ca. 31 cm langt fra hodet til føttene og veier ca. 810 gram i starten av uken og ca. 930 gram i slutten.

  Humør: Helt greit. 

  Innkjøp denne uken: 4 strømpebukser, en flisdress, dyne til seng og vogn, dynetrekk til seng og vogn, og stellebag. Orket ikke å betale 1000kr for en stellebag, når jeg kunne få en fin billig i stedet. Den var fin, passer også til typen, og det var stor og god plass i den. Kan lage eget innlegg om stellebaggen, når jeg har fått fullt den opp med det den skal ha i. 

  Utstyr: Mangler den store vogna, seng, madrasser, sengesett. Stellematte. Bleier, salver og slikt. Muligens mer klær. Ammepute. 

  Ukens cravings: Ingen spesielle. 

  Plager: Litt tretthet. 

  Hvordan sover du om natten: Sover godt. 

  Fødselsforventninger: Håper at jeg får en grei fødsel, og er klar over at jeg kan få en rask fødsel hvis jeg er lik mamma, men er også klar over at det kan bli lang fødsel. Veldig spent på hvordan fødselen blir. 

  Neste kontroll: 5 januar hos jordmor. 


  Bildene er fra i går, da jeg egentlig skulle poste dette innlegget i går. 

  Venter du barn? Evt når? 

  #graviditet #gravid #baby2017 #april2017 #baby #mage #gravidmage #uke16 #babymage #pregnant

 • 2

  I går fikk vi dette nydelige settet til lillegutt. Det er det hans kommende bonus oldemor som har strikket. Mine bonus besteforeldre. De er egentlig svigerforeldrene til tanten min, men vi har fått så god kontakt, at vi får ha dem som bonus besteforeldre, farmor og farfar.

  Gleder meg til å bruke dette på lillegutt.

  Ønsker dere alle sammen en riktig god jul.

  Hva synes dere om settet?

  #strikk #håndarbeid #babyklær #gave #lillegutt #håndstrikket

 • 0

  I dag ble endelig juletreet ferdig pyntet. Vi hentet det ned fra loftet i går, men fikk så vidt pyntet, da dagen i går gikk til jobb, shopping og quiz. I dag har jeg hatt mer tid, og har dermed pyntet ferdig. Deilig.

  Julestemningen kommer mer nå når jeg ser på juletreet. Skulle gjerne ønsket at været var mer hvitt enn mye vind og regn. Men kan nok se langt i fra det. Men julen kommer uansett været.

  I morgen skal vi feire jul sammen med moren min, stefaren min og to av mine brødre på femten og ni år. Blir en rolig julaften, men det går fint. 1. Juledag skal hele familien min unntatt ene onkelen min og hans familie være sammen. Blir en koselig helg, og håper på en rolig dag på mandag, da det er jobb, og fulle dager fra tirsdag til fredag.

  Når pyntet dere juletreet?

  Hva skal dere i morgen og på søndag?

  #jul #juletre #julepynt #jul #julaften #lillejulaften #kos #familie #tre

 • 1

  Her er oppskriften på den nye kjeksen jeg laget på søndag. Amerikanske sjokoladecookies. Kjempegode. Oppskriften har jeg funnet her

  Det du trenger: 

  220g hvetemel
  30g kakao 
  100g smør
  200g brunt sukker
  80g sukker
  2ts vaniljesukker
  1/2ts bakepulver
  1 egg
  1 eggeplomme
  200g hakket sjokolade

  Dette gjør du: 

  Bland sukker (brunt og hvitt) sammen med smeltet smør. 

  Vei opp hvetemel, kakao, bakepulver og vaniljesukker i en egen bolle.

  Rør inn egg i sukkermassen.

  Sikt det tørre inn i sukker, smør og egg.

  Hakk 200g sjokolade i biter. Både store og små biter. Bland sammen med sukkermassen og alt det tørre. 

  Rør sammen til det har blitt til en deig. 

  Rull deigen til en pølse, og kutt av små biter. Flatt dem sammen på stekebrettet, og husk at disse kan flyte litt ut når de stekes. 

  Stekes på 160 grader i 15-17 minutter. 

  Har dere smakt disse før? 

  #julebakst #julekaker #sjokoladecookies #coocies #sjokolade #oppskrift #jul #amerikanske

 • 2

  Forrige søndag når jeg bakte pepperkaker med to av søskenbarna mine og ene broren min, hadde jeg en boks igjen med pepperkakedeig. Og fant ut at jeg bare måtte lage den nå i kveld, hvis ikke hadde den aldri blitt lagt. Nå er jeg ferdig, og blir nok ikke flere julekaker på oss. Holder med de tre sortene vi har nå, er ikke så ofte vi spiser det. Jeg fikk også bakt på søndag, da var det to sorter, den ene var den samme jeg lagte for ikke lenge siden, og en ny, som jeg aldri før har prøvd. Skal dele oppskriften med dere i et eget innlegg. 

  Har dere bakt julekaker? Hvilke har dere evt. laget? 

  #jul #baking #pepperkaker #bakst #julebakst #julebaking

   

 • 8

  Denne helgen har jeg blant annet besøkt pappaen min, sovet lenge, bakt to forskjellige julekaker, sett håndballkamp, vært på kino, sett serier, heklet og slappet av. Deilig med en roligere helg.

  Her er noen bilder fra helgen min.

  Hva har du gjort denne helgen?

  #hverdag #jul #julebaking #helg

 • 4

  Termindato: 09 april 2017

  Hvor langt på vei: 25 uker (24 uker + 1 dager)

  Dager igjen av svangeskapet: 114 dager igjen. Jeg har vært gravid i 169 dager. 59,7% av graviditeten er over. 

  Kjønn: Gutt

  Kjenner du mye til den lille mageboeren: Daglige bevegelser gjennom hele dagen. Er mest på formiddag og kveld. Men kjenner også en del når jeg er på jobb. 

  Babyen er så stor som: Lillegutt er nå ca. 30 cm langt fra hodet til føttene og veier ca. 680 gram i starten av uken og ca. 790 gram i slutten.

  Humør: Helt greit. 

  Innkjøp denne uken: Ingenting. 

  Utstyr: Mangler den store vogna, stelleveske, seng, madrasser, dyner, sengesett. Stellematte. Bleier, salver og slikt. Muligens mer klær. Ammepute. 

  Ukens must have: Fremdeles avslapning, men også enda mer søvn. 

  Ukens cravings: Ingenting spesielt denne uken. 

  Plager: Trettheten har kommet tilbake, bekkenlåsningen kjenner jeg nesten ikke lenger. 

  Hvordan sover du om natten: Sover godt, våkner av og til på nettene av små spark, men sovner med en gang igjen. Fremdeles ikke mye do på nettene, muligens 1 gang i løpet av natten, men det er ikke hver natt, og ikke ofte. 

  Fødselsforventninger: Håper at jeg får en grei fødsel, og er klar over at jeg kan få en rask fødsel hvis jeg er lik mamma, men er også klar over at det kan bli lang fødsel. Veldig spent på hvordan fødselen blir. 

  Neste kontroll: 5 januar hos jordmor. 

  Venter du barn? Evt når? 

  #graviditet #gravid #baby2017 #april2017 #baby #mage #gravidmage #uke16 #babymage #pregnant

 • 4

  Siste del av pepperkakebyen.  Hva synes dere om bildene og byen?

  #pepperkakeby #haugesund #jul #julestemning #pepperkaker #pepperkakehus

 • 1

  Her kommer del 2 av pepperkakebyen. 

  Hva synes dere om bildene og byen?

  #pepperkakeby #haugesund #jul #julestemning #pepperkaker #pepperkakehus

 • 1

  Snilleste og godeste kjæresten min. Siden det er lucia i dag, og han ikke har fått bakt lussekatter til meg enda, sendte han lussekatter på døren til meg fra jobb. Da var det snille søskenbarnet mitt som bor i nærheten av oss som kom å leverte på døren. Marius er så omtenksom og snill, og passer så godt på meg for tiden. 

  Kan innrømme at gjærbakst det er han best til, og så tar jeg andre bakverk. Jeg selv hater gjærbakst, da jeg aldri får det til å heve, og de blir fort tørre, mens han hever noe enormt og tar lengre tid før de blir tørre. Synes det er en helt super ordning vi har.   Har du fått lussekatter i dag? 

  #desember #lucia #lussekatter #gjærbakst #bakverk #jul #julestemning

 • 2

  I går fikk vi brev i postkassen om at vi kunne hente ut vår gratis libero startboks. Kjente litt panikken i meg, da jeg visste denne ikke skulle komme før 2-3 mnd før fødsel.  Så jeg begynte å telle, men har heldigvis bedre tid på oss enda. Kjekt å få den før tiden, selv om jeg ble litt overrasket når Marius kom inn etter å ha vært i posten, vi har fått en kjekke gave. Er først etter jul vi skal få helt orden på barnerommet og kjøpe de siste tingene vi trenger. Jeg har også bestilt fra rema 1000 og apoteket, men de får jeg ikke hente før 2-3 mnd før fødsel. Det er fra 9 januar ca. regner jeg med. Her er hvertfall tingene vi fikk oppi startboksen.  Dette følger med: 

  Bleier i strørrelse 1 & 2. 

  Olje og babysåpe.

  Bind.

  Ammeinnlegg.

  Våtservietter.  

  Sommerfugl leke. 

  En bok om gode råd.

  Kort: Hvis vi handler på kiwi får vi hver 4. bleiepakke gratis, og hver 4. bind/tampong/truseinnlegg gratis.

   

  Flere som har bestilt denne? 

  #startboks #libero #gravid #baby #baby2017 #april2017

   

 • 1

  Søndag var det tid for den årlige tradisjonen. Da har jeg broren min på 9 år, søskenbarna mine på 4 og 6 år med meg, så baker vi pepperkaker. Det er en tradisjon som de gleder seg til hvert år. Det er fjerde året vi gjør dette nå. Og jeg kommer ikke til å få lov til å slutte med det, for neste år, skal de passe på at lillegutt ikke spiser opp all deigen. 

  Det første vi gjorde var å bake, så fikk de leke litt mens vi ventet på at de skulle kjøle seg ned. Har både gutteleker og jenteleker, vi har bøker, spill, tegning på hus. Så vi har masse som man kan gjøre når vi får barn på besøk. Vi måtte jo også pynte pepperkakene, det hadde jeg glemt helt ut, men heldigvis kunne Marius dra på bensinstasjonen i nærheten å kjøpe nonstop, så vi fikk pyntet. Stor stas å få pynte så mange de ville. Ble ikke mange pepperkaker igjen til oss, men jeg lager nye til oss en annen dag. Muligens torsdag før jobb. 

  Det var ikke bare baking, men det var også tegning, brettspill, film, leking, gjemsel, osv. 6,5 time fra vi hentet de til vi leverte de med bare kos. Etterpå var det å ligge på sofaen og bare slappe av før håndballkampen begynte. Kan trygt si vi sovnet godt den kvelden. 

  Var bare disse to bildene jeg hadde der barna ikke var med på bilde. 

  Har dere noen faste tradisjoner? 

  #julekos #kos #jul #tradisjon #pepperkaker #pepperkakebaking 

 • 1

  På lørdag var vi innom pepperkakebyen i Haugesund. Første gang jeg har vært på det, og det var mange flotte pepperkakehus. Helt overrasket hva folk egentlig får til. Vi var også på julemarkedet. Etterpå gikk jeg, typen og to kompiser tur rundt i Haugesund å samlet pokeballer. Når vi var ferdige der var det kjapt hjem i dusjen, før det på ny var opp til Haugesund igjen, for å spise og bowle sammen med gjengen. En travel, men kjekk dag. Vi var i Haugesund fra vi stod opp til vi legger oss, og det skjer aldri med oss to. Viktigste var at vi hadde det gøy sammen med familie og venner. Her er noen bilder fra pepperkakebyen, men må dele de opp i flere innlegg, da det er mange bilder.   Hva gjorde dere på lørdag? 

  Hva synes dere om byen så langt? 

  #pepperkakeby haugesund #pepperkaker #hus #pepperkakehus #by #lørdag #kos #jul #julestemning #julemarked

 • 2


  Her er vognen vi skal bruke når vi skal gå tur andre plasser enn i nærheten av hjemme, som også familie og venner skal få ha med seg når de skal passe på lillegutt. Den er også grei når vi skal et stykke for å handle, skal på biltur, overnatting, selskaper, osv. En vogn som er enkel å legge sammen, og som ikke tar så stor plass i bil.

  Når vi går tur i nærmiljøet skal vi bruke emmaljunga mondial de luxe, men den skal vi ikke kjøpe før i januar.

  Denne vognen er nå hvertfall klar. Har regntrekk, vognpose og vognteppe. Mangler myggnett, men det ordner vi fort. 

  Hva synes dere? 

  #vogn #aprilbaby2017 #baby2017 #vognpose #vognteppe #barnevogn #klar

 • 3

  Termindato: 09 april 2017

  Hvor langt på vei: 24 uker (23 uker + 1 dager)

  Dager igjen av svangeskapet: 121 dager igjen. Jeg har vært gravid i 162 dager. 57,2% av graviditeten er over. 

  Kjønn: Gutt

  Kjenner du mye til den lille mageboeren: Daglige bevegelser. Kjenner også på utsiden. 

  Babyen er så stor som: Lillegutt er nå ca. 28 cm langt fra hodet til føttene og veier ca. 565 gram i starten av uken og ca. 665 gram i slutten.

  Humør: Bra.

  Innkjøp denne uken: Ingenting. 

  Utstyr: Mangler den store vogna, stelleveske, seng, madrasser, dyner, sengesett. Stellematte. Bleier, salver og slikt. Mer klær. Ammepute. 

  Ukens must have: Fremdeles avslapning. 

  Ukens cravings: Ingenting spesielt denne uken. 

  Plager: Bekkenlåsningen er mye bedre, og trettheten kommer og går. Muligens trettheten skyldes vinteren også, siden jeg alltid har reagert på vinteren. 

  Hvordan sover du om natten: Sover godt, bortsett fra natt til mandag. Da var lillegutt så aktiv at han vekte meg flere ganger på natten. Men ellers har jeg sovet godt. 

  Fødselsforventninger: egentlig ikke noe spesielt enda. 

  Neste kontroll: 5 januar hos jordmor. 

  Venter du barn? Evt når? 

  #graviditet #gravid #baby2017 #april2017 #baby #mage #gravidmage #uke16 #babymage #pregnant

 • 0

  På tirsdag har jeg siste eksamen, så er jeg ferdig med påbygg. Skal bli så deilig å bli ferdig. Slippe å tenke mer på utdanning med det første. Faget er norsk muntlig, og kjenner jeg gruer meg noe enormt. De siste dagene har dermed gått til studering, og det kommer dagene til å gjøre frem til tirsdags ettermiddag. Så lenge jeg får karakteren 2 er jeg fornøyd, da jeg synes norsk muntlig er vanskelig. Liker heller skriftlig eksamener, da jeg blir så nervøs for muntlige, og egentlig stivner helt til. Skal hvertfall bli deilig å bli ferdig nå. Selv om hukommelsen min er helt grusom for tiden, ingenting fester seg.

  Flere som har eksamen for tiden?

  #eksamen #norsk #muntlig #påbygg #siste #skole #nettstudier

 • 1
 • 0

  I dag har jeg laget sjokoladekjeks. Å de er sååå gode. Her kommer oppskriften på den. 

  Ingredienser: 

  3 dl sukker
  220g smør
  2 egg
  1-2ts bakepulver 
  5 dl hvetemel 
  1-2ts vaniljesukker
  2ts kakao
  1 plate hakka sjokolade

  Stekes i ca. 8 minutter på 180grader. Jeg fikk 64 kjeks av denne oppskriften. 

  Slik gjør du: 

  Rør sukker og smør hvitt.

  Sikt i hvetemel, bakepulver, kakao og vaniljesukker. 

  Rør deretter i et og et egg.

  Hakk sjokoladen i biter, og rør forsiktig inn i røra. 

  Sett deigen i topper med en t-skje på en smurt plate. 

  Stekes på midterste rille til de er gyllenbrune. 

  Hva synes dere? 

  #julebakst #sjokoladekjeks #kjeks #sjokolade #baking #oppskrift #inspirasjon #tips #mat


   

 • 6

  Termindato: 09 april 2017

  Hvor langt på vei: 23 uker (22 uker + 0 dager)

  Dager igjen av svangeskapet: 129 dager igjen. Jeg har vært gravid i 154 dager. 54,4% av graviditeten er over. 

  Kjønn: Gutt

  Kjenner du mye til den lille mageboeren: Daglige bevegelser. Jeg er sikker på at jeg kjenner på utsiden også nå, men med en gang andre skal kjenne, så blir han sjenert. Så er fremdeles bare jeg som har fått kjent han fremdeles. 

  Babyen er så stor som: Lillegutt er nå ca. 27 cm langt fra hodet til føttene og veier ca. 465 gram i starten av uken og ca. 550 gram i slutten.

  Humør: Helt greit. Litt lei meg, men ellers ok. 

  Innkjøp denne uken: Ingenting. Men onkelen på 9 år har fått byttet ut en rampenisse mot noen skjønne babytøfler. 

  Utstyr: Mangler den store vogna, stelleveske, seng, madrasser, dyner, sengesett. Stellematte. Bleier, salver og slikt. Mer klær. Ammepute. 

  Ukens must have: Fremdeles avslapning. 

  Ukens cravings: Skal det være noe denne uken må det være tørre flatbrød. 

  Plager: Trettheten har endelig begynt å bedre seg. Bekkenlåsning, som de holder på å fikse. 

  Hvordan sover du om natten: Sover godt om nettene igjen. 

  Fødselsforventninger: egentlig ikke noe spesielt enda. 

  Neste kontroll: 8 desember hos jordmor. 

  Venter du barn? Evt når? 

  #graviditet #gravid #baby2017 #april2017 #baby #mage #gravidmage #uke16 #babymage #pregnant

 • Caroline

  Jeg heter Caroline og er 26 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. Vi venter på lillesøster som kommer i februar 2019.

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta