Caroline - 25 år, samboer og mamma
Hjem Add me Cosmopharma Instagram

0

Vi kan ikke klage når vi har en liten som sover hele nettene og sover lenge på morgen. Det har vært sånn siden vi dro fra sykehuset. På sykehuset gråt han en del, men da var han kvalmen og hadde mye vondt i magen. Etter at vi kom hjem har han bare sovet på nettene og våknet 1 eller 2 ganger for mat. Sovner videre i maten. Første gang han våkner for mat er mellom 03-05, og andre gang er mellom 06-08. Så sover han videre til en plass mellom 09-10. For en drøm. Håper virkelig det varer. På kvelden er det natt mellom 22-00. Vi har derfor ikke lov til å klage, og håper bare at det varer. Hvordan sover deres på nettene? 

#søvn #baby #fantastisk #drøm #soving #baby2017 #sove #natt #sleeping

 • 1

  Jeg har bestemt meg for å bli flink til å skrive handleliste og lage middagsliste en gang i uken. Enten søndagen eller mandagsmorgen. Da er det så mye enklere å handle, og det kan gå fort. I tillegg vet vi hvilke middager vi skal ha hvilken dag. Mandagene blir enkle middager, da samboer er ferdig på jobb sent, og en gang i måneden må han på en annen jobb en time etter. Har også laget meg en oppskriftsbok med blant annet middager. Den er ikke helt klar enda, skal ha inni litt flere oppskrifter. Jeg kan vise dere den permen i et eget innlegg når den er helt ferdig. Enkelt å finne middager og lage handleliste på denne måten. Når jeg har kommet inni dette med å ha tatt bilder av alle middagene, kommer jeg til å ha denne ukesmenyen mye bedre, med bilder av maten.

  Her er denne ukens middager: 

  Mandag: Pommes frites og kjøttboller

  Tirsdag: Burrito

  Onsdag: Makkaronigrateng 

  Torsdag: Ovnsbakt laks

  Fredag: Kyllingnachos

  Lørdag: Stekt ris

  Søndag: Kyllingsalat

  Noen av disse middagene kommer jeg muligens til å dele oppskrifter på.

  Er dette noe dere ønsker mer av? Kommer til å bli bedre når jeg har bilder å vise med. 

  #middag #meny #middagsmeny #ukemeny #middager #middagstips

 • Caroline

  Jeg heter Caroline og er 25 år. Jeg er barne og ungdomsarbeider og stortrives i jobben min. Jeg er samboer, og mamma til en liten gutt født i april 2017. instagram: fotocaroo

  Stikkord:
  Caroline Johannessen Follow my blog with Bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta